Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 8ος ορεινός αγώνας όρους Ασκίου στα Νάματα του Δήμου Βοΐου



Με μεγάλη συμμετοχή αθλητών πραγματοποιήθηκε ο 8ος ορεινός αγώνας όρους Ασκίου στα Νάματα του Δήμου Βοΐου.

Στον αγώνα έλαβαν μέρος συνολικά 135 άτομα, μεταξύ των οποίων 124 άνδρες και 11 γυναίκες. Η διαδρομή ήταν συνολικού μήκους 19,10χλ.μ

Στην κατηγορία των ανδρών πρώτος τερμάτισε ο αθλητής Χάρης Καλαμπούκας από τη Σιάτιστα, με χρόνο 01:45:06, δεύτερος ο Σελέτης Νικόλαος από τη Σιάτιστα με χρόνο 01:46:24 και τρίτος ο Βογιατζής Ανδρέας από Αθήνα με χρόνο 01:53:04. Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Μπουδούρη Σόνια από την Καστοριά με χρόνο 01:59:38, δεύτερη η Ρεπσένκο Λόρα από το Λιτόχωρο με  χρόνο 02:22:00 και Τρίτη η Ζιώγα Νίκη από τα Γρεβενά με χρόνο 02:31:52.

Η απονομή των βραβείων στους τρεις πρώτους αθλητές κάθε κατηγορίας έγινε από τον Δήμαρχο Βοΐου Δημήτριο Λαμπρόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Ρομπόλα Ιωάννη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Λυσσαρίδη Χρήστο, τον Δημοτικό Σύμβουλο Δόρδα Χρήστο, την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Κάτσιου Αικατερίνη και τον Πρόεδρο της Επιτροπής οργάνωσης του αγώνα Χαλδούπη Γεώργιο.

Σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές δόθηκε από το Δήμο αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής στον αγώνα.
Μέγας χορηγός του αγώνα ήταν ο Δήμος Βοΐου.
 
Ο Δήμος Βοΐου συγχαίρει θερμά την οργανωτική επιτροπή του αγώνα και νόλους τους αθλητές για τη συμμετοχή τους, και  εκφράζει την ικανοποίησή της για την επιτυχία του αγώνα.

Επίσης, ευχαριστεί το Αστυνομικό Τμήμα Σιάτιστας για τη σήμανση και την ασφάλεια των αθλητών, το προσωπικό του Δήμου, τους εθελοντές και φίλους του αγώνα από τα Νάματα και την ευρύτερη περιοχή,  την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαϊδας  για την πολύτιμη βοήθειά τους, τον ιατρό Μαρκόπουλο Γεώργιο από τη Φλώρινα για την συμβολή του, αλλά και όλους όσους βοήθησαν στην άρτια και ομαλή διεξαγωγή του αγώνα τόσο κατά τη διάρκεια της διαδρομής όσο και στους σταθμούς υποστήριξης των αθλητών. Επίσης, ευχαριστεί για την εθελοντική βοήθειά τους ορειβατικούς συλλόγους Πτολεμαϊδας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.