Η οικογένεια Ναουμίδη αγκαλιάζει το μπιτς βόλεϊ και ανεβάζει ψηλότερα τον πήχη



Η ορεινή περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα Φλώρινας μετατρέπεται φέτος σε «πρωτεύουσα» του ελληνικού μπιτς βόλεϊ, φιλοξενώντας τους Τελικούς του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος “Masters 2015” χάρη στις ενέργειες της οικογένειας Ναουμίδη, που έχει αγκαλιάσει το άθλημα και θέτει ακόμα μεγαλύτερους στόχους για το μέλλον.

Μετά από την περσινή, πρωτοποριακή και απόλυτα επιτυχημένη διεξαγωγή ενός Masters στις όχθες της Λίμνης Βεγορίτιδας, σειρά παίρνει φέτος το Final στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του Ammos Beach Bar. Εκεί, οι κύριοι Άγγελος και Πέτρος Ναουμίδης ετοιμάζονται να κερδίσουν άλλο ένα στοίχημα ως συνδιοργανωτές, με την υποστήριξη της ΕΟΠΕ, παίρνοντας ήδη τα εύσημα από όλους τους εμπλεκόμενους.

«Είναι τιμή για εμάς να διοργανώνουμε το Final Λίμνης Βεγορίτιδας στις εγκαταστάσεις του Ammos Beach Bar. Για πρώτη φορά φιλοξενείται η τελική φάση στο βουνό και ελπίζουμε ότι αυτή η σπουδαία διοργάνωση θα δώσει ένα επιπλέον ερέθισμα στους νέους ανθρώπους της περιοχής για να ασχοληθούν με το μπιτς βόλεϊ, ένα υγιές και ευγενές άθλημα, το οποίο θα δώσει πολλά εφόδια για την υπόλοιπη ζωή τους. Η περιοχή μας διακρίνεται γενικά για την αθλητική δραστηριότητά της, αλλά τώρα μας δίνεται η ευκαιρία να αναπτύξουμε και το μπιτς βόλεϊ, με έναν τρόπο ξεχωριστό», υπογράμμισε ο Άγγελος Ναουμίδης.

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος των οικοδεσποτών ευχαρίστησε την ΕΟΠΕ και όλους τους συμμετέχοντες στο Final Λίμνης Βεγορίτιδας για την «ψήφο εμπιστοσύνης» που τους δίνουν: «Η Ελλάδα διαθέτει πολλούς καλοκαιρινούς προορισμούς που θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν αυτή την σπουδαία διοργάνωση, αλλά η ΕΟΠΕ επέλεξε να την αναθέσει σε εμάς και την ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει. Επιπλέον, ευχαριστούμε τους αθλητές, που μας ενισχύουν με την παρουσία τους. Τους αγκαλιάζουμε και αισθανόμαστε σαν μία οικογένεια μαζί τους».

Ο Άγγελος Ναουμίδης αναφέρθηκε και στους επόμενους στόχους που θέτουν ως διοργανωτές, φτάνοντας μέχρι και την ανάληψη ενός Βαλκανικού Πρωταθλήματος: «Μέσα από κάθε διοργάνωση διδασκόμαστε. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε διαρκώς και να βάζουμε ακόμα μεγαλύτερους στόχους. Φιλοδοξούμε να φιλοξενήσουμε εδώ τους τελικούς του πανελλήνιου πρωταθλήματος και την ερχόμενη χρονιά, εφόσον είναι δυνατόν, προχωρώντας στις απαραίτητες προσθήκες και βελτιώσεις. Επιπλέον, όμως, η μεγάλη μας φιλοδοξία είναι να φέρουμε στον Άγιο Παντελεήμονα το Βαλκανικό Πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ. Έχουμε πλεονεκτική θέση σε σχέση με άλλες περιοχές, επειδή βρισκόμαστε σε απόσταση αναπνοής από τις γειτονικές χώρες των Βαλκανίων. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε να εκπληρώσουμε αυτό το όνειρο στο μέλλον».

Πηγή: volleyball.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.