Λουκέτα για τον ΒΕΡΟΠΟΥΛΟ στην Πτολεμαΐδα – Πάγωσε το Deal με ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ



Απρόσμενα έκλεισαν σήμερα Δευτέρα το πρωί, με μια τοιχοκολλημένη ανακοίνωση προς τους πελάτες τους, τα 2 καταστήματα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ στην Πτολεμαΐδα, μεγαλώνοντας δυστυχώς τον κατάλογο με τους ανέργους στην περιοχή.

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα στους εργαζομένους το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν έμαθαν πως το πρωί της Δευτέρας θα τους κοινοποιηθεί η απόλυσή τους και θα λάβουν τη σχετική αποζημίωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κατάστημα που δεν είχε καλά οικονομικά αποτελέσματα ήταν αυτό της Οδού Δήμητρας, το οποίο συμπαρέσυρε και το άλλο της Λαϊκής Αγοράς. Η απόφαση για απόσυρση από την αγορά της Εορδαίας, ελήφθη από τους υπευθύνους της Εταιρείας, στα πλαίσια ευρύτερου συμμαζέματος, μετά και τις δυσμενείς εξελίξεις και το πάγωμα στην εξαγορά του ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΥ από τον Όμιλο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ, που διέρρευσε σήμερα.

ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ EURO2DAY.GR ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ:

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ-ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Πάγωσαν», όπως πληροφορείται η στήλη, οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας εξαγοράς της Βερόπουλος από τη Σκλαβενίτης.

Η άρδην αλλαγή των δεδομένων σε τράπεζες και οικονομία λόγω της επιβολής των capital controls εξηγεί, σύμφωνα με πηγές που παρακολούθησαν από νωρίς τις διαπραγματεύσεις, τη στάση αναμονής που επιλέγει η πλευρά του αγοραστή και όσοι χρηματοδοτούν το deal βραχυπρόθεσμα και μεσοπρόθεσμα.

Μένει να φανεί αν μετά το ζύγισμα των νέων παραμέτρων η συμφωνία θα προχωρήσει με κάποιες αλλαγές στη δομή της, ή αν οι αποφάσεις θα ληφθούν αφού οριστικοποιηθεί ο τρόπος ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών.

Πηγή: e-ptolemeos.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.