Βίντεο και φωτογραφίες: Γλέντησαν παραδοσιακά και αυθεντικά οι Ηπειρώτες της Κοζάνης!



Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά, ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κοζάνης, πραγματοποίησε ένα Παραδοσιακό Ηπειρώτικο Πανηγύρι, το βράδυ της Δευτέρας.

Έπειτα από την ακύρωση της προγραμματισμένης εκδήλωσης την Παρασκευή 21/08, που ο καιρός δεν συνεργάστηκε, η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στο Ηπειρώτικο Γλέντι, δείχνει, ότι ο κόσμος αγαπά την Ηπειρώτικη παράδοση, μιας και το βράδυ της Δευτέρας 24/08, τίμησε με την παρουσία του το Ηπειρώτικο πανηγύρι και γλέντησε με τους Ηπειρώτες Κοζάνης, στο Πάρκο Ηπειρωτών με το μουσικό σχήμα του Κώστα Βέρδη.

Μια βραδιά με πολύ κέφι, χορό και καλή μουσική, που αποδεικνύουν ότι οι Ηπειρώτες είναι μερακλήδες, άνθρωποι του γλεντιού και του κεφιού!

Δείτε στο βίντεο του kozaniLife.gr στιγμές από το γλέντι των Ηπειρωτών καθώς επίσης και τις δηλώσεις που μας έκανε για την βραδιά ο πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης, κ. Κωνσταντίνος Τσιάντας:

 

Δείτε τις φωτογραφίες του kozaniLife.gr:

{gallery}ipirotes2015{/gallery}

 

Α.Ζ. για το kozaniLife.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.