«Ένα καλάθι για τον Στάθη»: Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ στο κλειστό γυμναστήριο Τσοτυλίου



Ο Δήμος Βοΐου σας προσκαλεί στον φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Αυγούστου στο κλειστό γυμναστήριο Τσοτυλίου, αφιερωμένη στον Τσοτυλιώτη ειδικό φρουρό Στάθη Λαζαρίδη.

Ως ελάχιστη στήριξη στο πρόβλημα του συντοπίτη μας, οι φίλοι, οι συμμαθητές και οι συμπολίτες του Στάθη, διοργανώνουν αυτόν τον αγώνα, με τίτλο «Ένα καλάθι για το Στάθη», στον οποίο θα συμμετάσχουν οι Έλληνες Βετεράνοι μπάσκετ (παλιοί παίχτες Εθνικής Ελλάδος) και η μικτή ομάδα βετεράνων Ν. Κοζάνης, υπό την καθοδήγηση του προπονητή κ. Ιωαννίδη Γιάννη. Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στους γονείς του Στάθη Λαζαρίδη.

Τη διοργάνωση του αγώνα έχει αναλάβει ο Όμιλος Φιλάθλων Τσοτυλίου με τη πολύτιμη συνεργασία των συλλόγων του Τσοτυλίου, και την αρωγή του Δήμου Βοΐου.

Πρόκειται για μία διοργάνωση με ιδιαίτερη ευαισθησία και τεράστια σημασία, προς τον συντοπίτη μας Στάθη, δεδομένου ότι δεν έχει πραγματοποιηθεί ποτέ παρόμοια εκδήλωση από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για τη στήριξη αυτής της οικογένειας στο πολύ σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και οκτώ (8) χρόνια, με την ελπίδα να παραμένει ζωντανή στο πρόσωπό τους ότι  κάποια μέρα ο Στάθης θα είναι και πάλι κοντά τους.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.