Εκδήλωση του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Κοζάνης με αφορμή την Αυγουστιάτικη πανσέληνο



«Μια νύχτα με πανσέληνο»

Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος  με αφορμή την Αυγουστιάτικη πανσέληνο, το Σάββατο 29/8, σας προσκαλεί σ’ ένα μοναδικό ρεσιτάλ για φωνή και κιθάρα, που έχει τίτλο «90 χρόνια Μίκης Θεοδωράκης – 90 χρόνια Μάνος Χατζιδάκις», με τη μεσόφωνο Ελένη Βουδουράκη και το Σπύρο Καβαλλιεράτο στην οκτάχορδη κιθάρα.

Θα ακουστούν, με αφορμή τα 90 χρόνια από τη γέννηση των μεγάλων συνθετών μας, ολοκληρωμένο το έργο «Romancero Gitano» σε ποίηση Λόρκα (μετάφραση Οδυσσέα Ελύτη) και μουσική Μ. Θεοδωράκη, στη συνέχεια το αριστουργηματικό «Ματωμένος γάμος» του Μ. Χατζιδάκι, επίσης σε ποίηση Λόρκα (μετάφραση Ν. Γκάτσου) και το πρόγραμμα κλείνει με δημοφιλή τραγούδια των δυο αγαπημένων μας συνθετών.

Μια αλλιώτικη νύχτα με ολόγιομο φεγγάρι πρόκειται να απολαύσουμε το Σάββατο το βράδυ λίγο πριν αποχαιρετίσουμε τον Αύγουστο. Να είμαστε όλοι εκεί!

Σάββατο 29 Αυγούστου, στις 9:00 το βράδυ
Στην «Αυλή των ασμάτων και των θεαμάτων», στην κερασιά από κάτω.

Η είσοδος είναι ελεύθερη μεν αλληλέγγυα δε, αφού για να παρακολουθήσουμε αυτό το ρεσιτάλ μας τίθεται ο ευγενικός «όρος» να φέρουμε μαζί μας τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη υγιεινής για το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο.

Χορηγοί:

• Αφοι Ματάνα Ο.Ε. – Είδη Υγιεινής, Οικοδομικά υλικά
• Ηλεκτραποθήκη Μουράτογλου Α.Ε.
• Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος –  Εμπόριο Χρωμάτων
• Ανθο-διακοσμήσεις «Αμαρυλλίς»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.