Δωρεές στη μνήμη της σεβαστής επιτίμου προέδρου του ΕΕΣ Κοζάνης Ελεονώρας Κούγια



ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

Εις μνήμην της σεβαστής επιτίμου προέδρου Ελεονώρας Κούγια:

1. Από το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κοζάνης, αντί στεφάνου θα δοθούν χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό.
2. Από τη χορωδία εθελοντών του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κοζάνης, αντί στεφάνου θα δοθούν χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό.

– Το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κοζάνης, ευχαριστεί θερμά τα παιδιά της εκλιπούσης Χαρίλαο και Ζέτα και τα εγγόνια της Φιλόλαο και Θωμά για τη δωρεά 500€ στη μνήμη της λατρευτής τους μητέρας και γιαγιάς Ελεονώρας Κούγια.
– Το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κοζάνης, ευχαριστεί θερμά την κ. Έλλη Τσιμπέρη για τη δωρεά 50€ στη μνήμη της αγαπημένης της θείας Ελεονώρας Κούγια.
– Το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κοζάνης, ευχαριστεί θερμά την κ. Ελένη Τέρπου – Λιαβέρη για τη δωρεά 100€ στη μνήμη της αγαπημένης της θείας Ελεονώρας Κούγια.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.