Βίντεο: Στις εργασίες αποκατάστασης του «Μπιτζινίσιου» στο δρόμο Καταφυγίου ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού



Διαδοχικές επισκέψεις πραγματοποίησε τις τελευταίες ημέρες ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού κ. Αθανάσιος Κοσματόπουλος  στη θέση ΄΄Μπιτζινίσιος΄΄ και στο σημείο που εκτελούνται από την προηγούμενη εβδομάδα οι εργασίες αποκατάστασης της κυκλοφορίας στον οδικό άξονα που συνδέει την Τοπική Κοινότητα Καταφυγίου με το Βελβεντό. Ο κ. Κοσματόπουλος μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ. Νίκο Τέτο βρέθηκαν και το μεσημέρι της Δευτέρας στο σημείο της κατολίσθησης με τον Δήμαρχο Σερβίων – Βελβεντού να τονίζει κατηγορηματικά ότι «η Δημοτική Αρχή δεν αντιτίθεται στο συγκεκριμένο έργο παρά τα όσα ανυπόστατα έχουν ακουστεί, αντίθετα ο Δήμος θα συνδράμει σε ότι ζητηθεί».
 
Ο κ. Κοσματόπουλος επεσήμανε πάντως τις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει το σημείο όπου εκτελούνται οι εργασίες και τις δυσκολίες που τυχόν να παρουσιαστούν ενώ αναφέρθηκε και στο πρόβλημα που προέκυψε με τη διακοπή ύδρευσης στο Βελβεντό το Σαββατοκύριακο, μετά και τη βλάβη στον αγωγό που διέρχεται από το σημείο λόγω των εργασιών που πραγματοποιούνται εφιστώντας την προσοχή κατά την περίοδο των εργασιών. Η βλάβη που αποκαταστάθηκε άμεσα από τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου παρά τις δυσκολίες που είχαν να αντιμετωπίσουν οι υπάλληλοι λόγω του δύσβατου της περιοχής και τις κατολισθήσεις.

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.