Απόλυτα επιτυχημένο το Αντάμωμα Τρανοβαλτινών 2015 – Δείτε το βίντεο



Κοινή διαπίστωση, λίγο πριν ολοκλήρωση των «Ανταμωμάτων 2015» στην ευρύτερη περιοχή των Καμβουνίων (απομένει το «Αντάμωμα» στο Φρούριο), ότι φέτος η συμμετοχή του κόσμου είναι αρκετά μεγαλύτερη από τα προηγούμενα χρόνια.

Δεν θα μπορούσε βέβαια να αποτελέσει εξαίρεση το Τρανόβαλτο, όπου το βράδυ του Σαββάτου 15 Αυγούστου κατακλύστηκε από κόσμο, που διασκέδασε μέχρι τις πρωινές ώρες στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου.
 
Η εκδήλωσε άνοιξε με το καλωσόρισμα του κόσμου από το πρόεδρο του συλλόγου Μπάμπη Πατσικόπουλο και την απονομή τιμητικής πλακέτας για την προσφορά του στον τοπικό Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Τρανοβάλτου «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»  στον τ. πρόεδρο -& νυν αντιπρόεδρο- Γιώργο Βητόπουλο, ενώ το έναυσμα του κεφιού έδωσαν οι χορευτικές ομάδες του φιλοξενούμενου Πολιτιστικού Συλλόγου Λιβαδερού και του τοπικού συλλόγου «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ». Η συνέχεια ανήκε στον κόσμο που απογείωσε το γλέντι, υπό του ήχους της εξαίρετης δημοτικής ορχήστρας του Γιάννη Γρίβα -στο τραγούδι Δημήτρης Καρακώστας και Θωμάς Γρηγορόπουλος-. Το παρών έδωσαν, ο εφημέριος Τρανοβάλτου π. Ευάγγελος, ο δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού, αρκετά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου κ.α.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Τρανοβάλτου «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», με χορηγούς τις επιχειρήσεις μαρμάρου Τρανοβάλτου.

 

Γ.Μαστρ./mikrovalto.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.