Πλούσια από συναυλίες και η 5η μέρα του 37ου River Party



Σάββατο, 22 Αυγούστου: προτελευταία ημέρα του River Party και το κέφι είναι αντιστρόφως ανάλογο της κούρασης: πολλή μουσική, πολλές δραστηριότητες, πολύς χορός, πολύ ξενύχτι, πολύ κέφι και χαρά, πολλά παιχνίδια, καθόλου κούραση!! Νωρίς το απόγευμα, στο sound check του Κωστή Μαραβέγια ο καιρός –εθιμοτυπικά- ρίχνει τις πρώτες ψιχάλες: μία μικρή μπόρα ξεσπάει αλλά μετά από λίγα λεπτά ο ήλιος λάμπει ξανά στον κατασκηνωτικό χώρο του Νεστορίου και όλοι αναμένουν εναγωνίως τα live της προτελευταίας τους βραδιάς.

Στις 20.00 η Ανδριάννα Μπάμπαλη και ο Rous ανεβαίνουν στο forestage και αρχίζουν να ζεσταίνουν το κοινό, με τραγούδια από Τρύπες και Ξύλινα σπαθιά, μέχρι Nίκο Πορτοκάλογλου, Θανάση Παπακωσταντίνου, Νίκο Παπάζογλου και Σωκράτη Μάλαμα. Και φυσικά τα δικά τους πολύ αγαπημένα ακούσματα: Εξαιρέσεις Ένα φιλί, Μαριονέττες, Μοίρα μου έγινες, Τ’ακουστικά κ.α. Τα βεγγαλικά δίνουν το δικό τους show προσκαλώντας με τον πιο όμορφο τρόπο τους επισκέπτες του River Party στο Riverside Stage: Γιώργος Ανδρέου, Τάνια Τσανακλίδου, Ρίτα Αντωνοπούλου και Κορίνα Λεγάκη χαρίζουν στο κοινό τους ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι, αποδεικνύοντας ότι η μουσική είναι η πιο όμορφη και ουσιαστική γέφυρα για όλες τις ηλικίες.

Η ώρα έχει πάει 23.00 και ο Κωστής Μαραβέγιας με τους Maraveyas Ilegal ξέρουν να ανεβάζουν τη θερμοκρασία με ένα μοναδικό, πολύχρωμο μουσικό πάρτι: Λόλα, Άσε με να μπω, Τσαλαπατώ, Καταιγίδα αλλά και έξυπνες διασκευές έχουν ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους, σε ένα χορό που δε θέλει να έχει τέλος. Περασμένες μία και ο χορός συνεχίζεται μέχρι το πρωί στη σκηνή του Happy People Dance Music Festival με τους Teo Mavropoulos, Jereth Cole, Antonio, Lex, Andreas Athinaios, Johny G.
 
Η επόμενη ημέρα είναι η 6η ημέρα του Φεστιβάλ: και θα το γιορτάσουμε με το καλύτερο πρόγραμμα ευχόμενοι με τον πιο όμορφο τρόπο «Καλή Αντάμωση»: Νίκος Πορτοκάλολγου, Δήμητρα Γαλάνη, Γιάννα Βασιλείου και Γιώργος Μαζωνάκης. Και για τις πρώτες πρωινές ώρες Bok, Thodoris Triantafilou, Varon και Kioris.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.