Ψήφισμα για τον θάνατο της Επιτίμου Προέδρου του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Κοζάνης Ελεονώρας Κούγια



Το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κοζάνης μετά το άγγελμα του θανάτου της Επιτίμου Προέδρου Ελεονώρας Κούγια, η οποία επί σειρά ετών υπηρέτησε έμπρακτα, με ανιδιοτέλεια και αυταπάρνηση τις αρχές και τα ιδεώδη του Ερυθρού Σταυρού, συνήλθε εκτάκτως σήμερα 19 Αυγούστου 2015 και εκτιμώντας την πολύτιμη προσφορά της αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

1. Να παραστεί σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο καθώς και τα μέλη και οι Εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Κοζάνης στην εξόδιο ακολουθία.
2. Να πλαισιωθεί η σορός της από ένστολες εθελόντριες κατά τη νεκρώσιμη ακολουθία και την εκφορά της.
3. Να εκφωνηθεί επικήδειος λόγος.
4. Να κατατεθεί δάφνινο στεφάνι στη σορό της και να διατεθεί χρηματικό ποσό για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
5. Να εκφραστούν τα θερμά συλλυπητήρια του Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά και όλων των Εθελοντών στους οικείους της.
6. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Η οικογένεια του ΕΕΣ πενθεί σήμερα την απώλεια ενός εκλεκτού μέλους και στυλοβάτη του Περιφερειακού Τμήματος του ΕΕΣ Κοζάνης. Η εκλιπούσα δεν υποχώρησε ποτέ στις δυσκολίες της ζωής: Ελληνοϊταλικός πόλεμος 1940, Εμφύλιος 1944-1949, Σεισμοί στην Κοζάνη 1995, θεομηνίες.

Υπήρξε αρωγός και συμπαραστάτης στην ανθρώπινη δυστυχία. Ακούραστος πρωτοστάτης σε όλες τις δραστηριότητες του Τμήματος και καθοδηγητής για όλες τις νεότερες εθελόντριες.

Σεβαστή μας Πρόεδρε, σε ευχαριστούμε για ό,τι προσέφερες. Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη και να είσαι σίγουρη ότι θα συνεχίσουμε το ανθρωπιστικό έργο στο οποίο πρωτοστάτησες.

    Το Δ.Σ. Ε.Ε.Σ. Κοζάνης

 

Από την οικογένεια της εκλιπούσης επιτίμου Προέδρου του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Κοζάνης Ελεονώρας Κούγια:

ΠΡΟΣ ΤΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Αιασθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την συγκινητική συμμετοχή σας στην εξόδιο ακολουθία της λατρευτής μας μητέρας Ελεονώρας Κούγια και την αγάπη που της δείξατε καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας σας.
Οικογένεια Χαριλάου Κούγια
Κοζάνη 20-8-2015

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.