Η Τσεχία θα είναι η τιμώμενη χώρα στη φετινή διοργάνωση της 31ης Έμπορο-Βιοτεχνικής και Γεωργικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας



Οι επαφές και οι διαδικασίες για τη συμμετοχή της Τσεχίας στην 31η «Έμπορο-Βιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας», ολοκληρώθηκαν σήμερα, με την επίσκεψη του Πρόεδρου του Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης κ. Γ. Ευρενιάδης, στην Πρεσβεία τους στην Αθήνα. Το έντονο ενδιαφέρον τους για συνεργασίες στην περιοχή μας επιβεβαιώθηκε με την ολοκλήρωση της λίστας των Επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν στο περίπτερο τους, οι οποίοι ενδιαφέρονται για την ανεύρεση Αντιπροσώπων. Παράλληλα, μεγάλη Εμπορική Αποστολή από εκεί θα βρίσκεται κατά τη διάρκεια της Έκθεσης με ενδιαφέρον για Αγορές, κυρίως Αγροτικών Προϊόντων.

Η Τσεχία θα είναι η τιμώμενη χώρα στη φετινή διοργάνωση, η οποία θα διεξαχθεί από 16 έως 21 Σεπτεμβρίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης. Πληροφορίες, στα τηλέφωνα: 2461045980, 45978 ή στα Γραφεία του Φορέα στα Κοίλα Κοζάνης (Δευτέρα – Παρασκευή: 8:30 – 14:30).

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.