Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας: 13 Ιουλίου με 31 Αυγούστου οι θερινές εκπτώσεις



Παρά το διαρκώς επιδεινούμενο κλίμα, το κλείσιμο των Τραπεζών και τους ελέγχους στην κίνηση κεφαλαίων ο Εμπορικός Σύλλογος εξακολουθεί να στηρίζει το καθημερινό πλαίσιο λειτουργίας της τοπικής αγοράς. Μέσα σε αυτό είναι και οι προσεχείς θερινές εκπτώσεις.

Σύμφωνα με το άρθρο 15 του νόμου 4177/2013, οι θερινές εκπτώσεις έτους 2015 άρχισαν τη Δευτέρα, 13 Ιουλίου και θα λήξουν την Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2015.

Υπάρχει μεγάλη ποσότητα και ποιότητα προϊόντων σε εξαιρετικές τιμές και αυτό θα το διαπιστώσουν οι καταναλωτές βγαίνοντας στους εμπορικούς δρόμους της πόλης. Οι εκπτώσεις θα είναι μεγάλες διότι όλοι οι έμποροι αντιμετωπίζοντας τις σοβαρές οικονομικές δυσκολίες που λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε, θέλουν να ρευστοποιήσουν τα εμπορεύματα τους προκείμενου να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Κατά την διενέργεια των τακτικών εκπτώσεων, απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από τους συναδέλφους, γιατί οι κυρώσεις είναι αυστηρές και δεν επιτρέπεται να επιβάλλονται λόγω λάθους.

Από την Γεν. Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας προέκυψε ότι την Κυριακή 19 Ιουλίου 2015 τα καταστήματα στην πόλη θα παραμείνουν  κλειστά.

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου, παρά το βεβαρυμμένο κλίμα, εύχεται σε όλους τους συναδέλφους να πετύχουν αυτές οι εκπτώσεις στο μέτρο του δυνατού και προτρέπει τους καταναλωτές να «ξεχάσουν» όσο αυτό είναι εφικτό τις κλειστές τράπεζες και τους περιορισμούς πρόσβασης στους λογαριασμούς τους και να εκμεταλλευτούν –και με τις πιστωτικές τους κάρτες- τις ευκαιρίες που αναμφίβολα θα υπάρξουν, κάνοντας φθηνές και ποιοτικές αγορές στηρίζοντας για ακόμη μία φορά την τοπική αγορά.

Στηρίζω Την Τοπική Αγορά γιατί Ζω και Αγαπώ την Πόλη μου!!!

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος            Η Γεν. Γραμματέας
Γιώργος Ηλιόπουλος            Χριστίνα Μπανιά

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.