Σύσκεψη για τη συγκρότηση επιτροπής λαϊκής αλληλεγγύης στο Εργατικό Κέντρο Πτολεμαΐδας



ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
Την Πέμπτη 16 ΙΟΥΛΗ στις 8.00μμ στο Εργατικό Κέντρο Πτολεμαϊδας

Το ΠΑΜΕ απευθύνει κάλεσμα σε όλα τα σωματεία, φορείς, συλλόγους της περιοχής, σε κάθε εργαζόμενο, άνεργο,  αυτοαπασχολούμενο, νέο, φτωχό αγρότη να μπει μπροστά στη μάχη για να αποκρούσουμε την αντιλαίκή λαίλαπα που έρχεται με τη μορφή  του τρίτου επαίσχυντου μνημονίου, διατηρώντας όλους τους εφαρμοστικούς νόμους των δύο προηγούμενων μνημονίων που οδηγούν καθημερινά το λαό σε χρεοκοπία.
Τρόικα ( ΕΕ- ΕΚΤ-ΔΝΤ) και κυβέρνηση,  νοιάζονται για το πώς θα εξασφαλιστεί η αποπληρωμή του χρέους, η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, πως θα εξασφαλιστούν τα επενδυτικά πακέτα για την ανάκαμψη της  κερδοφορίας και της ανταγωνιστικότητας των επιχειρηματικών ομίλων. Αυτά καλούν να πληρώσει ο λαός για άλλη μια φορά οδηγώντας τον σε ακόμα μεγαλύτερη φτώχεια και εξαθλίωση.

Μόνος δρόμος για τους εργαζόμενους, τους βιοπαλαιστές, τα λαϊκά στρώματα είναι η οργάνωση της αντεπίθεσης απέναντι στους εκμεταλλευτές μας. Έχουμε δύναμη! ΄Ηρθε η ώρα να τη δοκιμάσουμε!
 
Ενάντια σε παλιά και νέα μνημόνια, για τη διεκδίκηση άμεσα από το κράτος, τους μηχανισμούς του και την εργοδοσία της εξασφάλισης της άμεσης πληρωμής των μισθών, των συντάξεων, του ταμείου ανεργίας, των επιδομάτων, για την προστασία όλων των ανέργων, την προστασίας της υγείας, την ενίσχυσή της με ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό, την χωρίς εμπόδια πρόσβαση στα φάρμακα, εξασφάλιση σε όλους φαγητού, νερού, ρεύματος, μετακίνησης.

Στηρίζουμε όλους τους ανήμπορους, τους ανέργους και αδύναμους. Συνδυάζουμε την αλληλεγγύη με τη διεκδίκηση. Αποτρέπουμε με τις παρεμβάσεις μας, την αλληλεγγύη μας καθώς και την υλική βοήθειά μας να υπάρξουν συνθήκες απόλυτης εξαθλίωσης σε συνανθρώπους μας.

Πιασμένοι σφιχτά μπορούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο στην κάλυψη άμεσων αναγκών και όλοι μαζί την τάξη μας να αποτινάξει τα δεσμά της εκμετάλλευσης και να ανοίξει έναν δρόμο ανάπτυξης όπου οι λαϊκές ανάγκες και η ικανοποίησή τους θα είναι στο επίκεντρο. Η οργάνωση της ταξικής αλληλεγγύης είναι όχι η παροχή πρόσκαιρης βοήθειας και μόνο, αλλά να συσπειρωθούμε οι άνθρωποι του μόχθου,  να μη ματώνουμε άλλο για τα κέρδη των κηφήνων της πλουτοκρατίας, να πάρουμε τον πλούτο που παράγουμε στα χέρια μας για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών των οικογενειών μας.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
Την Πέμπτη 16 ΙΟΥΛΗ στις 8.00μμ στο Εργατικό Κέντρο Πτολεμαϊδας

Κανένας μόνος του! Οργανώνουμε τη λαϊκή αλληλεγγύη!

Ένας για όλους και όλοι για έναν, όλοι μαζί στον αγώνα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.