Συνάντηση του Βουλευτή Κοζάνης Μίμη Δημητριάδη με το προεδρείο του σωματίου της Δ.Ε.Η. «Σπάρτακος»



Συνάντηση πραγματοποίησε την Πέμπτη το μεσημέρι ο βουλευτής της Π.Ε. Κοζάνης κ. Δημητριάδης (Μίμης) Δημήτριος με το προεδρείο του σωματίου της Δ.Ε.Η. ΄΄ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ΄΄.

Απαντώντας στα ερωτήματα που τέθηκαν από το προεδρείο μεταξύ άλλων ο κύριος Δημητριάδης τόνισε πως ένα ενδεχόμενο΄΄ ναι  ΄΄ στο επικείμενο δημοψήφισμα θα είναι αποτέλεσμα μιας προπαγάνδας που σκοπό θα έχει να προκαλέσει  κυβερνητική κρίση, εκθέτοντας τη χώρα τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, ενώ ταυτόχρονα  θα δώσει την ευκαιρία στους ΄΄ θεσμούς ΄΄ να επιβάλουν τους όρους τους σε μια άνευ προηγουμένου παρωδία διαπραγμάτευσης. Η απάντηση του  Ελληνικού λαού είναι ΟΧΙ !! Ένα όχι το οποίο την επόμενη μέρα  θα μας δώσει την ευκαιρία για μια διαπραγμάτευση επί ίσοις όροις,  για μια βιώσιμη συμφωνία που θα δώσει την ευκαιρία στον ελληνικό λαό να ξεπεράσει με αξιοπρέπεια τις όποιες δυσκολίες βιώνουμε τα τελευταία πέντε χρόνια. 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.