Μίμης Δημητριάδης: Σειρά συναντήσεων με θεσμικούς φορείς σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα



Σειρά συναντήσεων με θεσμικούς φορείς της πόλης της Πτολεμαΐδας αλλά και της Κοζάνης είχε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μίμης Δημητριάδης στα πλαίσια της διεξαγωγής του Δημοψηφίσματος της 5ης  Ιουλίου.

Σκοπός του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η άμεση αποκατάσταση της ψευδούς παραφιλολογίας και η αποκατάσταση της πρωτοφανούς τρομοκρατίας που υπέστη ο ελληνικός λαός τις τελευταίες ώρες ενόψει του δημοψηφίσματος  με αποτέλεσμα τον διχασμό ανάμεσα στους πολίτες, κάτι που αρέσκονται τα περισσότερα μεγάλα αθηναϊκά ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια και  έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο!

Σε σύντομη αναφορά του ο βουλευτής δήλωσε τα εξής:

Η εντιμότητα και η ειλικρίνεια είναι αρετές  όμως που δεν κρύβονται , δεν διαπραγματεύονται και δεν χειραγωγούνται ούτε από τρομολάγνους ,ούτε από ξεπεσμένα περιθωριοποιημένα πολιτικά πτώματα ,ούτε από ευρωπαίους συμμορίτες ,αλλά ούτε και από επαγγελματίες προπαγανδιστές που λυμαίνονταν επι σειρά δεκαετιών την πατρίδα μας.

Ο ελληνικός λαός πρέπει να ξέρει πως το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος αποτελεί δημοκρατικό και διαπραγματευτικό μέσω ως προς την επίτευξη βιώσιμης συμφωνίας με τους θεσμούς. Σε καμία περίπτωσή δεν αποτελεί έξοδο της χώρας από το ευρώ ούτε από την ευρωζώνη. Έχουμε νόμισμα και είναι το ευρώ !! και αυτό θα συνεχίσουμε να έχουμε ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος. Αποτελούμε μέρος της ευρωζώνης και είμαστε αναπόσπαστο κομμάτι αυτής. Θα δώσουμε τη μάχη για βιώσιμη λύση στο διαπραγματευτικό κομμάτι αυτής της κοινής μας συμβίωσης με τους εταίρους μας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.