Πρωτιά του Γυμνασίου Αιανής στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό INVOLEN



Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης κος Κοσμάς Σαββιλωτίδης συγχαίρει θερμά την παιδαγωγική ομάδα του Γυμνασίου Αιανής,  το οποίο κατέλαβε την πρώτη θέση σε επίπεδο χώρας στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό INVOLEN, ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που προωθεί τη διαγενεακή μάθηση και την εκπαίδευση μέσα από το παιχνίδι και αποτελείται από τους: Μαστρανέστη Απόστολο, ΠΕ 19 Πληροφορικής, καθηγητή του Γυμνασίου Αιανής, την Βασιλειάδου Πολυξένη, υπεύθυνη ΚΕ.ΠΛΗ.Ν.ΕΤ Κοζάνης,  τον  Κουρού Ιωάννη, Υπεύθυνο Σχολικών Δραστηριοτήτων ΔΔΕ Κοζάνης  και τις μαθήτριες της Β΄ τάξης Πλακούτση Αικατερίνη,  Στάμου Αλεξάνδρα,  Τρομπούκη Βασιλεία και Τσιόλια Νικολέτα.

Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον τελικό διαγωνισμό,  ο οποίος θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στη Φλωρεντία της Ιταλίας και στον οποίο θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα των εθνικών διαγωνισμών και ευχόμαστε τέτοιου είδους .
 
Τέτοιες διακρίσεις συμβάλλουν στην καλύτερη προβολή του τόπου μας και είναι αξιέπαινες. Ευχόμαστε να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση, ώστε να υπάρξουν ακόμα περισσότερες διακρίσεις στο μέλλον.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.