Υπογραφή σύμβασης για τις πλακοστρώσεις οδοποιίας του νέου Οικισμού Κλείτου



Υπογράφηκε σήμερα Παρασκευή 31 Ιουλίου η σύμβαση του έργου «Πλακοστρώσεις Οδοποιίας νέου οικισμού Κλείτου Κοζάνης», συνολικού προϋπολογισμού μελέτης 3.245.000 ευρώ, από τον  Δήμαρχο Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη και τον εκπρόσωπο της  ανάδοχου  ΔΙΑΚΤΩΡ ΑΕ κ. Κόκκινο, παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Κώστα Δεσποτίδη, του Προϊσταμένου Τμήματος Εκτέλεσης Έργων Απόστολου Γκατζιούρα και του Προέδρου της Τ.Κ. Κλείτου Κωνσταντίνου Κορκοτίδη.

Αντικείμενο του έργου είναι:

H πλακόστρωση πεζοδρομίων με πλάκες, ποσότητας διάστρωσης 51.570τ.μ.
Η επίστρωση πεζοδρόμων με τσιμεντένιους κυβόλιθους με χαλαζιακή επικάλυψη ,ποσότητας διάστρωσης 82.850τ.μ.
     
Πρόκειται για ένα έργο που πέρασε από πολλές δυσκολίες μέχρι την σημερινή υπογραφή, οι οποίες όμως ξεπεράστηκαν χάρη στην συντονισμένη προσπάθεια που καταβλήθηκε.
    
Το έργο, το οποίο  είναι ζωτικής σημασίας για τον οικισμό, είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό πρόγραμμα Μακεδονίας – Θράκης 2007-2013, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ, με την συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2015.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.