Δήλωση της Ε. Ουζουνίδου για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος



Yπάρχουν κάποιες στιγμές στην ιστορία των Λαών, οι οποίες αλλάζουν μέσα σε λίγες ώρες την ιστορία και την πορεία τους μέσα στο χρόνο. Μια τέτοια στιγμή μπορεί να είναι, υπό προϋποθέσεις, η χθεσινή μεγάλη νίκη του Ελληνικού Λαού, που με το εκκωφαντικό ποσοστό 61,3% έδωσε τη δημοκρατική απάντησή του στο τελεσίγραφο των δανειστών!

Οι Έλληνες, για μια ακόμα φορά στην ιστορία μας, προτάξαμε το δίκιο απέναντι στους εκβιασμούς και αρνηθήκαμε την υποταγή στα τελεσίγραφα των ισχυρών, γράφοντας μια νέα σελίδα στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή Ιστορία.

Και τι δεν προσπάθησαν την τελευταία εβδομάδα!

Ιταμές συμπεριφορές, απειλές και ευθείες παρεμβάσεις στα εσωτερικά της Χώρας, εκ μέρους θεσμικών παραγόντων των δανειστών, για να συνετίσουν τάχα των Ελληνικό Λαό!

Παράνομη επιβολή του κλεισίματος των τραπεζών!

Συγχορδία ψεμάτων, κινδυνολογίας, προπαγάνδας και παράνομης συμπεριφοράς των συστημικών ΜΜΕ της διαπλοκής!

Μέχρι και τα φαντάσματα του αμαρτωλού παρελθόντος ξεθάψανε «για να μας συμμορφώσουν προς τας υποδείξεις»!

Κι όλα αυτά με ένα και μόνο σκοπό! Να τρομοκρατήσουν τον Ελληνικό Λαό, να ρίξουν τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και να αντικαταστήσουν την εκλεγμένη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με μια δοτή κυβέρνηση ανδρείκελων! Αυτή τη φορά όμως δεν τα κατάφεραν!

Ο Λαός δεν το επέτρεψε! Με ηρεμία, αξιοπρέπεια, δημοκρατικό ήθος και ιστορική αυτογνωσία, έδωσε την απάντησή του!

Ο Λαός πρόσφερε στον Πρωθυπουργό τη δύναμη να διαπραγματευτεί, στα πλαίσια του εφικτού, την καλύτερη λύση για την Ελλάδα, με κοινωνική δικαιοσύνη και σύμφωνα με το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης. Είναι τώρα η σειρά των εταίρων να αποδείξουν ότι σέβονται τις ευρωπαϊκές αρχές της δημοκρατίας, της ισονομίας, της αλληλεγγύης και τα ιδρυτικά κείμενα της Ένωσης.

Η τελευταία εβδομάδα απέδειξε και κάτι επιπλέον. Το διαπλεκόμενο κατεστημένο έβγαλε τις μάσκες και δείχνει ότι δεν υπάρχει μέσο, απειλή, ψέμα και παρανομία που δεν θα χρησιμοποιήσει για να πετύχει την επιβίωσή του και τη χειραγώγηση του Λαού. Είναι μια δημοκρατική εκτροπή και πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα!

Δεν έχουμε ψευδαισθήσεις! Ο αγώνας θα είναι πολύπλευρος, σκληρός, επίπονος και δύσκολος. Έχουμε όμως τη δύναμη του Λαού μαζί μας και τα όνειρά του στην πλάτη μας! Θα νικήσουμε!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.