Π. Κουκουλόπουλος: «Εθνική συνεννόηση, μέσα απ’την κατανόηση της θέσης του άλλου»



“Όσοι ψηφίσαμε χθες ναι στο δημοψήφισμα πρέπει να προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε γιατί κάποιοι άλλοι ψήφισαν όχι και όσοι ψήφισαν όχι γιατί οι υπόλοιποι ψηφίσαμε ναι. Μόνον έτσι θα φτάσουμε σε μια ειλικρινή και τόσο απαραίτητη εθνική συνεννόηση, την οποία χρειάζεται τώρα περισσότερο από ποτέ η πατρίδα μας”.
            
Αυτό τόνισε ο Πάρις Κουκουλόπουλος, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας σήμερα το μεσημέρι σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού MEGA.
            
Ο κ. Κουκουλόπουλος απευθύνοντας έκκληση προς όλους υπογράμμισε πως “οι ώρες είναι δραματικές αλλά και κρίσιμες. Γι΄ αυτό εκείνο που προέχει είναι να συστρατευτούμε όλοι στη σωτηρία της χώρας και όχι στην άσκηση κριτικής για τα λάθη που έγιναν τους τελευταίους πέντε μήνες, ή κατά το παρελθόν, και μας έφεραν μέχρι εδώ.

Εμείς ως ΠΑΣΟΚ εκείνο που κάνουμε με ακόμα μεγαλύτερη ένταση είναι να απευθυνθούμε στους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές και Σοσιαλδημοκράτες, ζητώντας τους να κατανοήσουν το δίκιο και την αγωνία των Ελλήνων πολιτών για το παρόν και το μέλλον τους, και να συμβάλουν στο βαθμό που μπορούν στην εξεύρεση μιας λύσης που θα οδηγήσει στην επάνοδο της ελληνικής κοινωνίας στην ανάπτυξη και θα διασφαλίσει την παραμονή της στο ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ό,τι, δηλαδή, επιθυμεί η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών”.   

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.