Καταγγελία του Συλλόγου «Ηλιαχτίδα» προς την ΠΟΑμεΑ Δυτ. Μακεδονίας για παρεμβολή σε πολιτικά ζητήματα



Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση της ΠΟΑμεΑ  Δ. Μακεδονίας η οποία υπερβαίνοντας τον ρόλο της και τις αρμοδιοτητές της παρεμβαίνει σε πολιτικά ζητήματα.

Μετά από τη διαβεβαίωση που λάβαμε από τον εκπρόσωπο του συλλόγου μας στο Δ.Σ της ΠΟΑμεΑ  Δ. Μ. Λαβατσιώτη Χρήστο  ότι ουδέποτε κλήθηκε να παραστεί σε Δ.Σ. της ΠΟΑμεΑ για  το συγκεκριμένο θέμα , το διοικητικό συμβούλιο που εκτάκτως συγκαλέσαμε πήρε ομόφωνα την παρακάτω απόφαση:

Καταγγέλλουμε  την κατάπτυστη ανακοίνωση του Προέδρου  και της Γεν. Γραμματέα οι οποίοι εν αγνοία μελών του Δ. Σ. της ΠΟΑμεΑ  Δ. Μακεδονίας προέβησαν στην ανακοίνωση στο όνομα της ΠΟΑμεΑ  Δ. Μ. με την οποία εκφράζουν πολιτικές θέσεις σε θέματα τα οποία δεν απορρέουν  από τις αρμοδιότητες  που τους δίνει το καταστατικό και δεν συνάδει με τον ρόλο τους.

Δηλώνουμε ότι δεν ανεχόμαστε τα πολιτικά παιχνίδια σε βάρος των ατόμων με αναπηρία.

Απαιτούμε να αποσυρθεί άμεσα η ανακοίνωση η οποία εκθέτει το αναπηρικό κίνημα και τα μέλη-συλλόγους τηςΠΟΑμεΑ  Δ. Μακεδονίας, διαφορετικά δηλώνουμε ότι η συνοχή της ΠΟΑμεα Δ. Μακεδονίας βρίσκεται σε κίνδυνο.

ΤΟ Δ.Σ του Συλλόγου ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.