10ο Φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ στο κλειστό γυμναστήριο Άνω Κώμης



Το Σάββατο 04.07.2015 και ώρα 18:00μ.μ. ,διεξάγεται ο μεγάλος τελικός του 10ου Φιλανθρωπικου τουρνουά μπάσκετ στο κλειστό γυμναστήριο Άνω Κώμης. Τα έσοδα του τουρνουά, σε μια συνηθισμένη-σπουδαία κίνηση για το Γ.Σ. ΕΛΙΜΕΙΑΣ, που είναι πάντα δίπλα σ’όλα αυτά τα παιδιά,θα διατεθούν στο Ειδικό Εργαστήρι Κοζάνης ΚΕΜΚ ΑμεΑ.

Ο μεγάλος καλεσμένος του τουρνουά είναι ο Χάρης Παπαγεωργίου,πρώην αθλητής του τότε μεγάλου ΑΡΗ,που τον έκανε γνωστό ως το “χρυσό χέρι” και θα τιμηθεί για τη πολύτιμη προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ και για το κοινωνικό του έργο. Οι τίτλοι του πολλοί,το βιογραφικό του γεμάτο επιτυχίες σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο και οι συμμετοχές του στην Εθνική 86 στο σύνολο. Τον ευχαριστούμε για την αποδοχή της παρουσίας του.

Παρακαλούμε,ο κόσμος να κατακλύσει το γήπεδο,όπως πολύ καλά ξέρει να το κάνει γιατί ο σκοπός είναι “ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ”. Για την ιστορία του τουρνουά, οι συμμετοχες των ομάδων ήταν 12 στο σύνολο και το φιλανθρωπικό τουρνουά της Άνω Κώμης είχε διάρκεια 20 ημερών και με τη μεγάλη συμμετοχή των ομάδων που έχει,έγινε θεσμός στο χώρο του αθλητισμού, για τη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας.

Να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στη διοίκηση του Γ.Σ. ΕΛΙΜΕΙΑΣ,για τις κινήσεις ανθρωπιάς που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια και βρίσκεται δίπλα σ αυτά τα παιδιά, και διοργανώνει αυτό το τουρνουά στις δύσκολες αλλά ελπίζουμε καλύτερες εποχές που ζούμε.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.