Ευχαριστήριο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κοζάνης



Το Περιφερειακό Τμήμα του ΕΕΣ Κοζάνης συνεχίζοντας τη μακρόχρονη Εθελοντική προσφορά προς τον συνάνθρωπο, διενήργησε πρόγραμμα εκπαίδευσης νέων Εθελοντών Νοσηλευτικής.

Το Δ.Σ. του ΕΕΣ Κοζάνης ευχαριστεί θερμά τους διδάξαντες ιατρούς κ. Συριανό Καχλάν, κ. Σιδηρά  Αναστάσιο και κ. Σαρβάνη Ηλία και τη Διαιτολόγο κ. Μπάμπου Σοφία για την εθελοντική τους συμμετοχή και προσφορά στην εκπαίδευση των εθελοντών. Επίσης ευχαριστούμε τον κ. Παύλου Γεώργιο, Διοικητή στο Γ.Ν. Κοζάνης «Μαμάτσειο», την κ. Κωνσταντινίδου Άννα, Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Γ.Ν. Κοζάνης «Μαμάτσειο» και την κ. Κεντεποζίδου Γεσθημανή, Διευθύντρια στο Τιάλειο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Κοζάνης «Αγ. Παντελεήμων», που συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχή ολοκλήρωση της εκπαίδευσης των δοκίμων εθελοντών. Τέλος, ευχαριστούμε το προσωπικό τόσο του Γ.Ν. Κοζάνης όσο και του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου για τη σημαντική τους βοήθεια σ’ αυτήν την προσπάθειά μας.

Τους ευχαριστούμε θερμά και ανανεώνουμε τη συνεργασία μας για το Φθινόπωρο με την έναρξη νέας εκπαίδευσης Εθελοντών Νοσηλευτικής στον Ερυθρό Σταυρό.

Το Δ.Σ. ΕΕΣ Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.