Απάντηση σχετικά με τον Βιολογικό Καθαρισμό της Τ.Κ. Νεράιδας και την αποκατάσταση της αλήθειας



Σχετικά με τις αναφορές που έγιναν από τον Εκπρόσωπο της Τ.Κ. Νεράιδας κ. Ξενοφών Βαϊζογλου καθώς και σε δελτίο τύπου της Οικολογικής Κίνησης Κοζάνης για την μη λειτουργία των εγκαταστάσεων του Βιολογικού Καθαρισμού της Τ.Κ. Νεράιδας και τις ευθύνες που αποδόθηκαν στη Δημοτική Αρχή αποδεικνύεται ότι όλα όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν ήταν απλά για να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Το σχετικό έγγραφο(επισυνάπτεται) της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού στο οποίο αναφέρεται ότι δεν υπάρχει Απόφαση Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων έρχεται να επιβεβαιώσει τις ενέργειες που ακολούθησε όλο το προηγούμενο διάστημα η Δημοτική Αρχή ώστε ο Βιολογικός Καθαρισμός της Νεράιδας να λειτουργήσει νόμιμα και με ασφάλεια για τους πολίτες και τα νερά της λίμνης Πολυφύτου.

Για τη Δημοτική Αρχή αποτελεί προτεραιότητα κάθε ζήτημα που άπτεται της δημόσιας υγείας και γι αυτό προχωρά ήδη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες:
για την έκδοση όλων των νομιμοποιητικών εγγράφων
την αποκατάσταση της βλάβης – που επίσης να αναφερθεί ότι το κόστος δεν είναι της τάξης των 200 ευρώ αλλά αντίθετα ξεπερνά τις 3 χιλ. Ευρώ – και την λειτουργία του.
 
To ερώτημα βέβαια είναι πως και με ποιες προδιαγραφές λειτούργησε το προηγούμενο μικρό χρονικό διάστημα ο Βιολογικός Καθαρισμός της Νεράιδας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.