Αναβολή εκδηλώσεων των Λασσανείων λόγω πολιτικών εξελίξεων



Ανακοινώνεται ότι λόγω των απρόσμενων πολιτικών εξελίξεων:

1. Η θεατρική παράσταση ΑΝΤΙΓΟΝΗ από την 5η Εποχή Τέχνης που είχε προγραμματιστεί για την Πέμπτη 2 Ιουλίου αναβάλλεται για την Κυριακή 23 Αυγούστου.

2. η θεατρική παράσταση Παραμύθι χωρίς όνομα, της Κάρμεν Ρουγγέρη που είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή 3 Ιουλίου αναβάλλεται. Η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα. 

 

ΝΕΕΣ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ:

Ανακοινώνεται ότι λόγω των απρόσμενων πολιτικών εξελίξεων αλλά και των άσχημων καιρικών συνθηκών:

1. Η εμφάνιση της φιλαρμονικής του Δήμου Κοζάνης ΠΑΝΔΩΡΑ που είχε προγραμματιστεί για απόψε Τετάρτη 1 Ιουλίου στον Δημοτικό Κήπο αναβάλλεται.
2. Η μουσικοχορευτική παράσταση «Τραγούδια και χοροί από την Ήπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη» από το Μουσικό Πολύτροπο Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης που είχε προγραμματιστεί να γίνει το Σάββατο 4 Ιουλίου μαζί με τον Πολιτιστικό Σύλλογο ΕΜΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Λευκοπηγής στο υπαίθριο Θέατρο και την Κυριακή 5 Ιουλίου μαζί με τον πολιτιστικό Σύλλογο Αιανής «Η Πρόοδος» στην κεντρική πλατεία Αιανής, θα πραγματοποιηθεί μέσα στον ερχόμενο Οκτώβρη.

Για τον ΟΑΠΝ Δήμου Κοζάνης

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΦΑΝΗ ΦΤΑΚΑ – ΤΣΙΚΡΙΤΖΗ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.