Ανακοίνωση του Δημοσίου Ι.Ε.Κ. Κοζάνης για τις εξετάσεις πιστοποίησης αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης αποφοίτων της 1ης περιόδου 2015



Από το Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Κοζάνης ανακοινώθηκε ότι θα είναι εξεταστικό κέντρο στις εξετάσεις πιστοποίησης αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ. 1ης περιόδου 2015 που αρχίζουν την Πέμπτη 02.07.2015 και ολοκληρώνονται στις 17.07.2015 ημέρα Παρασκευή.
    
Οι ημέρες των εξετάσεων θα είναι 10 και κάθε ημέρα εξέτασης, εξετάζονται διαφορετικές ειδικότητες.
    
Για το θεωρητικό μέρος ώρα προσέλευσης είναι η  5.00μ.μ. και ώρα έναρξης των εξετάσεων 6.00μ.μ. Παρόντες θεωρούνται μόνο οι εξεταζόμενοι που βρίσκονται στον χώρο διεξαγωγής της εξέτασης του θεωρητικού μέρους των εξετάσεων, κατά τη λήξη του χρόνου προσέλευσης των εξεταζόμενων (5.30μ.μ.) στο εξεταστικό κέντρο του θεωρητικού μέρους.
    
Το πρόγραμμα εξετάσεων του Θεωρητικού και Πρακτικού μέρους θα το βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:  http://iek-kozan.koz.sch.gr/diek/?q=node/120
    
Για το πρακτικό μέρος η εξέταση θα γίνεται το πρωί της ίδιας ημέρας εξετάσεων του θεωρητικού μέρους με ώρα προσέλευσης 09.30 π.μ.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του ΕΟΠΠΕΠ (http://eoppep.gr/) και στην ιστοσελίδα του Δημοσίου ΙΕΚ Κοζάνης (http://iek-kozan.koz.sch.gr)

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.