Σύσκεψη για θέματα τουριστικής ανάπτυξης με τον Αντιπεριφερειάρχη Τσότσο Παύλο στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης



Ο σχεδιασμός ενός ολοκληρωμένου σχεδίου για την τουριστική ανάπτυξη της Δυτικής Μακεδονίας ήταν το θέμα της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015 στο κτίριο της πρώην Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κοζάνης, κατόπιν προσκλήσεων του Αντιπεριφερειάρχη κ. Τσότσου Παύλου.

Ο Δήμαρχος Βοΐου Δημήτριος Λαμπρόπουλος συμμετείχε στη σύσκεψη και κατέθεσε τις προτάσεις του για την τουριστική ανάπτυξη του Δήμου, ενώ παράλληλα ζήτησε τη στήριξη της Περιφέρειας για προβολή και διαφήμιση του Δήμου Βοΐου, με σκοπό την προσέλκυση επισκεπτών και τις τέσσερις εποχές   του χρόνου, καθώς και την συνεργασία της Περιφέρειας για την διοργάνωση εκδηλώσεων γευσιγνωσίας και γαστρονομίας για την προβολή των τοπικών προϊόντων του Δήμου.

Επιπλέον, ο Δήμαρχος Βοΐου τόνισε τη σημασία της επαναλειτουργίας του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στη Σιάτιστα, το οποίο προσέλκυε επισκέπτες, μαθητές σχολείων από όλη την Ελλάδα και επιστήμονες από Ελλάδα και εξωτερικό καθ’ όλη τη διάρκεια  του χρόνου,  και συνέβαλε σημαντικά στην ανάδειξη του όρους Μπούρινου και της περιοχής γενικότερα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.