«Το νησί των σκλάβων» του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης σε 26 πόλεις



Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης, για έβδομη συνεχή χρονιά, στο πλαίσιο της σκηνής «Απ΄άκρη σ’ άκρη» (μετονομασία της «Άγονης Γραμμής»), θα παρουσιάσει φέτος το καλοκαίρι την κωμωδία του κλασικού Γάλλου συγγραφέα Πιέρ ντε Μαριβώ Το νησί των σκλάβων, σε σκηνοθεσία Ελένης Ευθυμίου.

Η παράσταση έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ “Μέρες Θεάτρου” στην Αίθουσα Τέχνης στην Κοζάνη (13/6) και μέσα στο καλοκαίρι θα παρουσιαστεί σε 26 πόλεις και χωριά της περιφέρειας δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο της σκηνής «Απ΄άκρη σ’ άκρη» (μετονομασία της «Άγονης Γραμμής»).

Σκοπός αυτής της ξεχωριστής σκηνής είναι να επισκεφθεί την περιφέρεια απ΄άκρη σ’άκρη. Η νέα παραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.  Κοζάνης είναι προορισμένη να παρουσιαστεί σε οποιονδήποτε χώρο (σχολεία, πλατείες, αύλειους χώρους μουσείων, κ.α.).

Η παράσταση συμμετέχει επίσης στις Γιορτές Ανοιχτού Θεάτρου στη Θεσσαλονίκη, στο Φεστιβάλ Φιλίππων-Θάσου στην Καβάλα και πρόκειται να παρουσιαστεί και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.