Σύσκεψη στην Περιφέρεια για το συντονισμό και τη λειτουργία του στόλου του ΕΚΑΒ



Το φλέγον θέμα της κάλυψης των αναγκών διακομιδής στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, μέσα από το συντονισμό και τον εξορθολογισμό της λειτουργίας του στόλου του ΕΚΑΒ, ήταν το αντικείμενο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Ιουνίου στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Στη σύσκεψη που συγκλήθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Σταύρο Γιαννακίδη συμμετείχε ο υποδιοικητής της 3ης ΥΠΕ Αγάπιος Γαβριηλίδης, οι διοικητές των νοσοκομείων της περιφέρειας μαζί με εκπροσώπους των τεχνικών τους υπηρεσιών, οι διευθυντές των κέντρων υγείας, ο διευθυντής παραρτήματος ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και οι εκπρόσωποι του εργασιακού σωματείου ΕΚΑΒ Κοζάνης και Δυτικής Μακεδονίας.

Μέσα από τη συνοπτική καταγραφή του στόλου του οχημάτων και των διαθέσιμων ανθρώπινων πόρων σε συνδυασμό με τις τοπικές ανάγκες αποφασίστηκε ο περαιτέρω συντονισμός, προκειμένου να καλύπτονται οι ανάγκες, παρά τις τεράστιες ελλείψεις και τα προβλήματα, σε ικανοποιητικό βαθμό προς όφελος της υγείας των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας.

Στη σύσκεψη, επίσης, τέθηκε η ανάγκη εκσυγχρονισμού του στόλου του ΕΚΑΒ με καινούργια οχήματα που να πληρούν σύγχρονες προδιαγραφές, αλλά και η πρόσληψη ανθρώπινου δυναμικού με έμφαση στους οδηγούς ασθενοφόρου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.