Συνάντηση Χάρη Κάτανα και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας με την Αναπληρώτρια Υπουργό Οικονομίας Υποδομών Ναυτιλίας και Τουρισμού



Πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Υπουργείο Οικονομίας Υποδομών Ναυτιλίας και Τουρισμού την Τετάρτη 17 Ιουνίου, μεταξύ της Αναπληρώτριας   Υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά και αντιπροσωπίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας.

Στη συνάντηση συμμετείχε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Βουλευτής Κοζάνης Χάρης Κάτανας (Τομεάρχης Εμπορίου ΑΝΕΛ) και από την Νέα Δημοκρατία η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου.
 
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας κος Κοσμίδης Δημήτριος ανέφερε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του κλάδου  και τόνισε τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί λόγω της κρίσης που μαστίζει την Ελληνική οικονομία αλλά και της κρίσης της Ρωσικής Αγοράς (αποτελεί τον μεγαλύτερο καταναλωτή των προϊόντων μας).  

Η αναπληρώτρια Υπουργός διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους ότι μπορεί να στηρίξει την Ελληνική βιομηχανία Γούνας με συγκεκριμένες ενέργειες διότι η γούνα από μόνη της δεν μπορεί να ενταχθεί ως τουριστικό προϊόν.

Ο Χάρης Κάτανας ζήτησε την άμεση βοήθεια του Υπουργείου Τουρισμού  σε θέματα που μπορεί να επέμβει, καθώς και την παρέμβαση της Υπουργού σε Υπηρεσίες και  Φορείς για να μπορέσει να προωθηθεί ο συγκεκριμένος κλάδος.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.