Με επιτυχία διεξήχθη το Σεμινάριο με θέμα: «Συμπλήρωση Βιογραφικού και Προετοιμασία για Συνέντευξη»



Με επιτυχία διεξήχθη  το Σεμινάριο με θέμα: «Συμπλήρωση Βιογραφικού και Προετοιμασία για Συνέντευξη»  τη Δευτέρα 15.06.2015 στην αίθουσα Media Lab  της Κοβεντάρειου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης. Το σεμινάριο διοργανώθηκε από τον Όμιλο Νέων Επιστημόνων και Επαγγελματιών σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Οι κυρίες Μπιλιώνη Μαρία και Θεοδοσιάδου Κατερίνα, σύμβουλοι σταδιοδρομίας στο Γραφείο Διασύνδεσης, με βιωματικό τρόπο έδειξαν στους παρευρισκόμενους τη σωστή συμπλήρωση του βιογραφικού σημειώματος στο πρώτο μέρος και  τον τρόπο προετοιμασίας για συνέντευξη στο δεύτερο μέρος του σεμιναρίου.

Το κοινό συμμετείχε με μεγάλη ευχαρίστηση καθ’ όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου.

Ευχαριστούμε θερμά το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας που με το εξειδικευμένο του προσωπικό   ανταποκρίθηκε πρόθυμα στο κάλεσμά μας καθώς επίσης και την Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης για την παραχώρηση της αίθουσας.

Η Πρόεδρος                                                   Ο Γεν. Γραμματέας
Διάφα Βασιλική                                                  Γκίρνης Γιώργος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.