Συνεχίζεται το πρόγραμμα των Λασσανείων 2015 με 3 εκδηλώσεις



ssdtyujtuyytΤο πρόγραμμα των Λασσανείων 2015 συνεχίζεται με 3 εκδηλώσεις.

Δείτε εδώ ολόκληρο το πρόγραμμα των Λασσανείων 2015 στην Κοζάνη

Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης
Συναυλία Μαθητικών Μουσικών Σχημάτων
Συμμετέχουν:
• Rocking Balls (Λάζαρος Μαμάτσιος, Γιάννης Σκόρδας, Αλέξανδρος Βέττας, Γιώργος Αγγέλης)
• Blue Cheese Quartet(Θάνος Τσακιλτζίδης, Γιώργος Καραγκούνης, Αντρέας Παπακώστας – Σμύρης, Χάρης Γρηγοριάδης)
• Duet έντεχνης και ροκ μουσικής με τις Νάντια Παυλίδου & Ειρήνη Κωφίδου
• Μαθητικό Συγκρότημα ποντιακής μουσικής (Κώστας Τσανίδης, Κώστας Παλαιολόγου, Αποστόλης Σισμανίδης, Βασίλης Τσιαβής)
Είσοδος ελεύθερη

 

Κυριακή 28 Ιουνίου ώρα 21.00
Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης
ΜΑΓΙΚΕΣ ΣΒΟΥΡΕΣ
Αντουάν ντε Σαιντ- Εξυπερύ
ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ
Η παράσταση είναι όλα όσα ακριβώς θα ήθελε να πει κανείς σε ένα παιδί. Είναι ένα παιχνίδι, κρυφτό και κυνηγητό μαζί, ένα χάδι απαλό που κυλάει από χέρι σε χέρι , ένα ηλιοβασίλεμα που θα δούμε όλοι μαζί. Είναι το πιο γλυκό τραγούδι που θα ήθελες να τραγουδήσεις σε ένα παιδί, νανούρισμα και χορός. Είναι όλα όσα έχουμε κρυμμένα μέσα μας από τότε που ήμασταν παιδιά, είναι ψίθυρος , γέλιο , μυστικά και αγκαλιές. Είναι ένα κάλεσμα προς όλους μικρούς αλλά και μεγάλους να αφήσουμε τη λογική στην άκρη και να συλλαβίσουμε ξανά τα ονόματά μας, να ζωγραφίσουμε όνειρα , να στροβιλιστούμε , να δούμε πέρα από την άκρη του δαχτύλου μας που δείχνει απέναντι όλα τα μοναδικά, να ακούσουμε τη «μουσική στα βήματα ενός φίλου» που λέει και η Αλεπού.
«Ο Μικρός Πρίγκιπας» θα σας περιμένει για να σας πλημυρίσει συγκίνηση και νοσταλγία, να κατοικήσει μέσα σας και να σας εξημερώσει.
Κείμενο –Σκηνοθεσία : Δημήτρης Αδάμης, Σκηνικά-Κοστούμια: Γεωργία Μπούρδα, Kίνηση: Αντιγόνη Γύρα, Ενορχήστρωση-Διασκευή:Γιώργος Κωνσταντινίδης, Μουσική τραγουδιού φινάλε: Γιώργος Βαρσαμάκης, Μουσική Επιμέλεια : Δημήτρης Αδάμης, Φωτισμοί: Γιώργος Ανεστόπουλος.
Παίζουν οι ηθοποιοί: Δημήτρης Αγοράς , Αλέξης Βιδαλάκης, Γιώργος Γιόκοτος , Δημήτρης Καπετανάκος, Δανάη Σδούγκου , Μαριλίζα Χρονέα
Γενική είσοδος : 10 ευρώ
Ομαδικό εισιτήριο : 6 ευρώ (για ομάδες 30 θεατών και άνω, κατόπιν συνεννόησης με τον θίασο. Κάτοχοι κάρτας ανεργίας : 6 ευρώ

 

Δευτέρα 29 Ιουνίου, 21.00
Αποχαιρετιστήρια συναυλία της χρονιάς του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης με τίτλο «Επίλογος».
Αυλή Δημοτικού Ωδείου (Δρίζειο Κτίριο)
Καλλιτεχνική επιμέλεια του ορχηστρικού συνόλου: Λουντμίλα Αχιμπάλοβα, Παναγιώτης Ζαχαράκης, Νίκος Βαλταδώρος και Δημήτρης Ζαχαράκης.
Συμμετέχει η Ορχήστρα Δωματίου του ΔΩΚ.
Είσοδος Ελεύθερη.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.