Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης: Πραγματοποιήθηκε ομιλία του γλωσσολόγου Δρ Γκάρεθ Όουενς με θέμα τον Δίσκο της Φαιστού



Τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2015, στις 7.00 το απόγευμα, στο Media Lab της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης πραγματοποιήθηκε ομιλία του διακεκριμένου γλωσσολόγου Δρ Γκάρεθ Όουενς με θέμα: «Ο ΔΙΣΚΟΣ ΤΗΣ ΦΑΙΣΤΟΥ. ΕΝΑ ΜΙΝΩΙΚΟ ΠΟΙΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΙΝΩΙΚΗ ΑΣΤΑΡΤΗ;»   
       
Ο Δρ Όουενς,  που είναι επίσης Συντονιστής του Προγράμματος  ERASMUS+ του ΤΕΙ Κρήτης και Πρέσβης της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το ίδιο πρόγραμμα, ήταν προσκεκλημένος από την Διοίκηση του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και την κ. Αικατερίνη Μπλάντα, υπεύθυνη του Προγράμματος  ERASMUS+.
 
Κατά τη διάρκεια της πολύ ενδιαφέρουσας ομιλίας του, παρουσίασε τις νεότερες εξελίξεις στο θέμα της αποκρυπτογράφησης του Δίσκου της Φαιστού και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη Μινωική Αστάρτη. Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση  κατά την οποία ο Δρ Όουενς, με παραστατικό τρόπο και γλαφυρό ύφος, κάλυψε όλες τις απορίες και τους προβληματισμούς των παρευρισκομένων, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.