ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας: Έναρξη του τρίτου Κύκλου του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Μηχατρονική



Το Τμήμα  Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΤΕ του Τεχνολογικού Ιδρύματος Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνει την έναρξη του τρίτου Κύκλου του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Μηχατρονική.

Στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Μηχατρονική γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι Πανεπιστημίων και Τεχνολογικών Ιδρυμάτων της ημεδαπής ή αναγνωρισμένων ομοταγών Ιδρυμάτων της αλλοδαπής.  Οι κάτοχοι τίτλου ΑΕΙ της αλλοδαπής οφείλουν να προσκομίσουν απαραιτήτως την αναγνώριση του τίτλου τους από το Δ.O.A.T.A.Π.

Ο 3ος κύκλος του προγράμματος  θα αρχίσει τον Οκτώβριο του 2015. Αίτηση συμμετοχής καθώς και πληροφορίες σχετικά με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και τα κριτήρια επιλογής, χορηγούνται από τη Γραμματεία ή από την ιστοσελίδα  του Προγράμματος.  Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν την αίτηση τους έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2015  στη Γραμματεία του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.