Ο Βουλευτής Κοζάνης και τομεάρχης Εμπορίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χάρης Κάτανας για το ζήτημα των μηχανημάτων αποδοχής καρτών (POS)



Ο Βουλευτής Κοζάνης και τομεάρχης Εμπορίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χάρης Κάτανας σε συνεργασία με τον Βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένο (τομεάρχη Οικονομικών) ζήτησαν την συνδρομή της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών  και πιο συγκεκριμένα της Προέδρου του Δ.Σ κας.Λούκας Κατσέλη για το ζήτημα των  μηχανημάτων αποδοχής καρτών (POS).

Η συντριπτική πλειοψηφία των τραπεζών δεν παρέχει μηχανισμούς POS σε επιχειρήσεις λόγω εγγραφής τους στον Τειρεσία, με αποτέλεσμα την απώλεια εσόδων για το Ελληνικό Δημόσιο, τις Τράπεζες και τους επιχειρηματίες.

Η δυνατότητα χρήσης αυτών των μηχανημάτων γίνεται σήμερα πιο αναγκαία, λόγω των σχεδίων του Υπουργείου Οικονομικών για υποχρεωτική χρήση του πλαστικού χρήματος (από ένα ποσό και πάνω) μεταξύ καταναλωτών και επιχειρήσεων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.