Χάρης Κάτανας: Άμεση επαναλειτουργία της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Πτολεμαΐδας



Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 10 Ιουνίου συνάντηση του Βουλευτή Κοζάνης Χάρη Κάτανα και του Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κου Τζαννέτου Φιλιππάκου για θέματα που αφορούν το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Ο Χάρης Κάτανας επισήμανε ανάμεσα στα ζητήματα ασφάλειας που αφορούν την Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας, την ανάγκη επαναλειτουργίας της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης της πόλης της Πτολεμαΐδας. Οι λόγοι που συνηγορούν σε μια τέτοια απόφαση έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι η Πτολεμαΐδα, εκτός ότι αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Δ. Μακεδονίας, βρίσκεται και στο κέντρο του Ενεργειακού Χάρτη της Μακεδονίας λόγω των μεγάλων εγκαταστάσεων της ΔΕΗ. Η Αστυνομία δηλαδή είναι υπεύθυνη για τη φύλαξη μιας περιοχής που ξεπερνάει κατά πολύ τα συνηθισμένα όρια ευθύνης άλλων πόλεων ανάλογου πληθυσμιακού μεγέθους. Επίσης η ύπαρξη Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης στην πόλη της Πτολεμαΐδας είναι αναγκαία για την εύρυθμη λειτουργία του Αστυνομικού Τμήματος, του Τμήματος Ασφάλειας, του Τμήματος Τροχαίας και του Τμήματος δίωξης παράνομης μετανάστευσης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.