Βίντεο: Με απόλυτη επιτυχία και ένα μοναδικό show επίδειξης σκύλων ολοκληρώθηκε η 3ημερη εκδήλωση εκπαίδευσης σκύλων στην Κοζάνη



Άκρως επιτυχημένο ήταν το 3ημέρο σεμινάριο εκπαίδευσης σκύλων που πραγματοποιήθηκε από τον Κυναθλητικό Όμιλο White Ghosts στις εγκαταστάσεις του στην Κοζάνη.

Τα σεμινάρια ξεκίνησαν την Παρασκευή 12 Ιουνίου, ήταν διάρκειας αρκετών ωρών την ημέρα και περιελάμβαναν μαθήματα υπακοής, καθήκοντα προστασίας και ιχνηλασία των σκύλων.

Οι συμμετοχές ήταν πάνω από το αναμενόμενο και η όλη διοργάνωση ήταν άψογη.

Η γιορτή συτή του Κυναθλητισμού ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 14 Ιουνίου με ένα μοναδικό show επίδειξης σκύλων εργασίας παρουσία αρκετών εκπαιδευτών σκύλων αλλά και πλήθους κόσμου
που έσπευσε να παρακολουθήσει το μοναδικό αυτό θέαμα, μιας κάτι ανάλογο δεν έχει ξαναγίνει στην Κοζάνη.

 

Τέλος, να προσθέσουμε πως τέτοιες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν ξανά στην Κοζάνη στο προσεχές μέλλον από τον Κυναθλητικό Όμιλο White Ghosts στην Κοζάνη, μιας και είναι αρκετός ο κόσμος που τον ενδιαφέρει η άρτια εκπαίδευση του σκύλου του.

Με το πέρας της επίδειξης των σκύλων εργασίας, ο διοργανωτής της 3ημερης εκδήλωσης και ιδιοκτήτης του Κυναθλητικό Όμιλο White Ghosts στην Κοζάνη κ. Γιώργος Σέγκας, μας δήλωσε:

 

Ν.Α. για το kozaniLife.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.