Βίντεο: Τραγικές εικόνες στο Δήμο Βοΐου! Κόντεψαν να έρθουν στα χέρια! Τούρκο χαρακτήρισε Δημοτικό Σύμβουλο της Ορφανίδου ο Π. Καρακουλάκης!



Τραγικές εικόνες εκτυλίχθηκαν την Πέμπτη το βράδυ στη συνεδρίαση του Δήμου Βοΐου.

Την ώρα που ήταν σε εξέλιξη συζήτηση για τον ξενώνα Αυγερινού, άρχισε η ανταλλαγή χαρακτηρισμών μεταξύ των δημοτικών συμβούλων του Γιώτη Θεόκλητου και του Παναγιώτη Καρακουλάκη!

Ο Παναγιώτης Καρακουλάκης απευθυνόμενος προς τους συμβούλους της Παναγιώτας Ορφανίδου, είπε ότι δεν κάνατε τίποτα για τις σχολικές επιτροπές και τα χρήματα που πήραν οι πρόεδροι.

Δεν κάναμε κάτι όπως δεν κάναμε και για σένα που μας έγλυφες του είπε ο Θεόκλητος Γιώτης. «Εσύ μας έγλυφες για έξι μήνες όταν βγήκαμε» του είπε.

Από εκείνη τη στιγμή ο Παναγιώτης Καρακουλάκης εκτός εαυτού, απευθυνόμενος προς την αντιπολίτευση διέκοπτε συνεχώς όλους τους ομιλούντες, παρά τις παρακλήσεις και του προεδρείου, αλλά και των συμβούλων του συνδυασμού του Κου Λαμπρόπουλου χαρακτηρίζοντας επανειλημμένα «δασκαλάκο» τον Κο Γιώτη. Η Παναγιώτα Ορφανίδου ζήτησε από τον Πρόεδρο να σταματήσει τον Κο Καρακουλάκη.

«Σταματείστε εσείς, Άιντε!!! Ποια νομίζετε πως είστε», είπε ο Χρήστος Λυσσαρίδης. Για να προκαλέσει την αντίδραση της πρώην Δημάρχου!

«Είμαι η Παναγιώτα Ορφανίδου» είπε η πρώην Δήμαρχος « και όταν θα απευθύνεστε δε θα λέτε άιντε. Δε σέβεστε το ρόλο σας» είπε χαρακτηριστικά!

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Χρήστος Λυσσαρίδης  ζήτησε από τον Π. Καρακουλάκη να βγει έξω για να ηρεμήσει, και όταν αυτός απομακρυνόταν χαρακτήρισε «Τούρκους» τους συμβούλους της Π. Ορφανίδου όπως οι ίδιοι κατήγγειλαν αφού η φράση δεν ακούστηκε στο μικρόφωνο.

Αυτό άναψε τα αίματα, η αντιπολίτευση επιτέθηκε λεκτικά στο προεδρείο και την συμπολίτευση! Τούρκος είσαι εσύ είπε ο Κος Σταμπολούς στον Κο Καρακουλάκη ζητώντας από τον Πρόεδρο να καταδικάσει την συμπεριφορά του!

Αρχικά ο Δήμαρχος επιτέθηκε στο συνδυασμό της Π. Ορφανίδου για την αποχώρηση, ενώ στη συνέχεια όταν αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί ζήτησε συγνώμη απευθυνόμενος προς το σώμα, όπως και η κυρία Παπαδιώτη που είπε πως δεν επιτρέπεται μια τέτοια εικόνα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο Λευτέρης Τζιλίνης είπε πως δεν άκουσε κάτι και αναρωτήθηκε μήπως όλα αυτά είναι ψέματα. Μάλιστα χαρακτήρισε επικίνδυνη την Παναγιώτα Ορφανίδου, και ζήτησε να καταγραφούν όσα είπε στα πρακτικά!

Όταν οι σύμβουλοι της Παναγιώτας Ορφανίδου του είπαν τι είναι αυτά που λέει, ο Λευτέρης Τζιλίνης σηκώθηκε και κατευθύνθηκε απειλητικά προς τους συμβούλους, ενώ έσπευσαν να τον συγκρατήσουν οι κύριοι Δίκος και Δολαπτσόπουλος όπως φαίνεται και στο Βίντεο από τη ζωντανή μετάδοση του siera fm..

Στο σημείο αυτό ΚΑΠΟΙΟΣ-ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΥ SIERA FM.GR ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ!!!!!!!!!!!

Όταν ξεκίνησε και πάλι η συνεδρίαση ο Π. Καρακουλάκης ζήτησε συγνώμη για το χαρακτηρισμό!

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα:

 

Πηγή: sierafm.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.