4 χρόνια «Το Δάσος Αλλιώς» στο Εμπόριο Εορδαίας



Ήταν Κυριακή, όπως όλες. Η καθιερωμένη συνάντηση στον ίδιο πάντα χώρο.

Εθελοντισμός, αλληλεγγύη και συνεργασία! Τρεις όροι βαθιά ριζωμένοι μέσα μας.

Το θέμα ήταν ένα. Τι θα μπορούσε να γίνει για να αναδειχθεί ο τόπος μας, όπως και στο παρελθόν. Να ακουστεί ξανά το Καστανόδασος που όλοι γνωρίζουν.

Όμορφο κλίμα, κέφι, ενέργεια, χαρά που ήμασταν όλοι μαζί και ενωμένοι. Σκέψεις πολλές, όνειρα, ιδέες ατελείωτες, μα καμία δεν είχε αυτό που ψάχναμε. Οι ώρες περνούσαν και το μόνο θετικό ήταν τα πειράγματα του ενός προς τον άλλον.

Ώσπου κάποια στιγμή ήρθε αυτό που όλοι περιμέναμε. «Θα οργανώσουμε το καλύτερο φεστιβάλ στην περιοχή μας» είπε κάποιος. Και τότε η ελπίδα και η χαρά κατέκλυσαν τα πρόσωπα όλων μας. Ωστόσο, βαθιά μέσα υπήρχαν επιφυλάξεις και δισταγμοί για το αν θα μπορούσαμε να καταφέρουμε αυτό που ονειρευτήκαμε. Όμως, η δύναμη και η ενότητα ξεπερνούν τα πάντα!

Δεν πέρασαν πολλές ημέρες. Η ιδέα αυτή επεξεργάστηκε και η απόφαση πάρθηκε.

Ο τόπος που γεννηθήκαμε, που μεγαλώσαμε, που αγαπήσαμε θα φιλοξενούσε αυτό που ονομάσαμε «Το Δάσος Αλλιώς»!

Ήρθε η ώρα! Φόβοι, άγχη, δισταγμοί, κούραση, ώρες ατελείωτες στο τρέξιμο. Δύσκολες στιγμές. Τίποτα δεν ήταν εύκολο. Τίποτα δεν ήταν έτοιμο. Όλα όμως θα ήταν «Αλλιώς..»!

Πέρασαν τέσσερα χρόνια από τότε. Τα ίδια συναισθήματα πριν ξεκινήσουμε και η ίδια χαρά όταν τελειώναμε. Χαρά που όλα πήγαν καλά και έτσι όπως τα είχαμε φανταστεί. Μικροί και μεγάλοι έφευγαν με το χαμόγελο. Το θέαμα ήταν εξαιρετικό. Ο ενθουσιασμός μας, όταν ακούγαμε «Συγχαρητήρια! Ήταν ό,τι καλύτερο έχει γίνει στον τόπο μας», δεν περιγράφεται. Οι κόποι μας ανταμείφθηκαν και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό που καταφέραμε.

Αυτό που όλοι ελπίζαμε αλλά δεν φανταζόμασταν, όταν ξεκινούσαμε, είναι ότι θα είμαστε εδώ για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Οι προετοιμασίες ατελείωτες. Τα στάνταρς πιο υψηλά από ποτέ.

«Το Δάσος Αλλιώς #4» έρχεται και υπόσχεται πολλές εκπλήξεις, νέα μουσικά σχήματα, Party Νεολαίας με τους καλύτερους dj της πόλης αμέσως μετά τις συναυλίες, έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο κατασκήνωσης και ένα ξεχωριστό πρόγραμμα δραστηριοτήτων κατά τη διάρκεια της ημέρας για τους κατασκηνωτές μας!

Η Εθελοντική Ομάδα Νέων Εμπορίου σας προσκαλεί στις 16-17-18-19 Ιουλίου στο Εμπόριο Πτολεμαΐδας και σας παρουσιάζει τα ΧΑΛΚΙΝΑ ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΑ, τον ΜΠΑΜΠΗ ΣΤΟΚΑ, τον ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΟΥΛΗ και τους LOCOMONDO!

Σας περιμένουμε για να ζήσουμε όλοι μαζί το καλύτερο μουσικό κατασκηνωτικό τετραήμερο του Ιουλίου!!!

Αυτό το καλοκαίρι όλα θα είναι «ΑΛΛΙΩΣ….»

Από τους διοργανωτές του Φεστβάλ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.