Πλήθος κόσμου στην Egnatia Expo 2015 στην Πτολεμαϊδα το Σαββατοκύριακο



Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η απήχηση της “ΕGΝΑΤΙΑ ΕΧPO 2015 – 7η ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”. Οι χιλιάδες των επισκεπτών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των διοργανωτών κατέκλυσαν την έκθεση γέμισαν το 15.000 τετραγωνικών μέτρων ειδικά διαμορφωμένο Parking και σκόρπισαν τον ενθουσιασμό στους εκθέτες.

Άκρως επιτυχημένες ήταν και οι παράλληλες εκδηλώσεις της Έκθεσης, που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο.
Το Σάββατο  το πρωί η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ COMPUTERS διοργάνωσε μια άκρως ενδιαφέρουσα εξειδικευμένη εκδήλωση με θέμα τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα. Εισηγητής ήταν ο Ρουκουνάκης Χρήστος, ορκωτός ελεγκτής, και η εκδήλωση έγινε σε συνεργασία με την Epsilon Net.

Το βράδυ του Σαββάτου, διοργανώθηκε από τον GEORGE ASIMAKOPOULOS ένα show υψηλής κομμωτικής με θέμα “ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΘΕΟΙ”, στην Πισίνα του Ξενοδοχείου Παντελίδη, το οποίο κέντρισε τα βλέμματα με την ιδιαίτερη δημιουργικότητα του διοργανωτή και των συνεργατών του.

Ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία είχε το 1ο LATIN FESTIVAL ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, το οποίο διοργανώθηκε επίσης στα πλαίσια της Έκθεσης, το βράδυ του Σαββάτου.
Χιλιάδες κόσμου κατέκλεισαν το Αμφιθέατρο του Ξενοδοχείου, και απόλαυσαν τους μικρούς και μεγάλους χορευτές των σχολών: BOLERO (Πτολεμαΐδα),  INTERNATIONAL DANCE HOUSE (Πτολεμαΐδα), TOP GYM (Πτολεμαΐδα) και της ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Την πρωτοποριακή για τα δεδομένα της περιοχής ημερίδα για τις σύγχρονες τεχνικές Marketing που διοργάνωσε η Pougaridis Media, προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών εμπόρων, επιχειρηματιών και επενδυτών από όλη τη Δυτική Μακεδονία. Στο περιθώριο της ημερίδας,  έγινε ένας πολύ δημιουργικός διάλογος ανάμεσα στους παριστάμενους, και τους ομιλητές Dr Θεμιστοκλή Λαζαρίδη, και Ερμιόνη Λαζαρίδου.

Για τις Μαθησιακές Δυσκολίες & το Άγχος, αλλά και τις επιπτώσεις στη σχέση Γονέα Παιδιού μίλησαν το απόγευμα της Κυριακής οι Νικόλαος Σαπκάρης, Λάζαρος Μπακίδης, Φανή Βελιοπούλου, και Ελευθέριος Ασπρόπουλος, στην πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση του KIDCENTER.
Η υψηλού επιπέδου κατάρτιση των ομιλητών έδωσε χρήσιμες απαντήσεις στα πολύ ευαίσθητα αυτά ζητήματα, που απασχολούν μεγάλες ομάδες γονέων.

 
Οι εκδηλώσεις της Κυριακής έκλεισαν με το SUMMER FASHION SHOW, που διοργανώθηκε από εμπορικά καταστήματα της περιοχής στην πισίνα του Ξενοδοχείου Παντελίδη. Καλοκαιρινά χρώματα, ωραία διάθεση, και ένα απόλυτα επιτυχημένο event μόδας, το οποίο παρακολούθησαν πολλοί άνθρωποι του χώρου και όχι μόνο, και φιλοξένησε δημιουργίες μεγάλων οίκων.

Εν τω μεταξύ το απόγευμα του Σαββάτου, την έκθεση επισκέφθηκε ο Βουλευτής ΠΕ Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ Μίμης Δημητριάδης, συνομίλησε με όλους τους εκθέτες, και συνεχάρη τους διοργανωτές για την άρτια οργανωμένη προσπάθειά τους.
 
Απόψε Δευτέρα είναι η τελευταία ημέρα της Έκθεσης, η οποία αναμένεται να κλείσει τις πύλες της με ρεκόρ επισκεψιμότητας. Το λεωφορείο της Έκθεσης εκτελεί κανονικά τα δρομολόγιά του, τις ώρες που έχουν ανακοινωθεί.
Πληροφορίες για την έκθεση δίνονται από τον κ. Μποτονάκη Σοφοκλή (Τηλ. 6909909500) & από το γραφείο του Εμπορικού Συλλόγου (Τηλ. 24630-27265,  9:30πμ-1:30μμ), αλλά και στο site της έκθεσης, στη διεύθυνση http://www.egnatiaexpo.gr 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.