Κατασκηνωτικό Φεστιβάλ «Το Δάσος Αλλιώς»: Συνέντευξη των διοργανωτών στο kozaniLife.gr



– ”ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΑΛΛΙΩΣ” ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΟΥΣΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ 4η ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ;

«To Δάσος Αλλιώς» είναι μια ιδέα της Εθελοντικής Ομάδας Νέων Εμπορίου. Ξεκίνησε το 2011 με σκοπό την ανάδειξη του τόπου μας, του Καστανόδασους που όλοι γνωρίζουν. Ο κόσμος μας έχει αγκαλιάσει από την πρώτη κιόλας στιγμή και αυτό το δείχνει τόσο με την παρουσία του όσο με τα θετικά του σχόλια και την προσμονή του για την επόμενη διοργάνωση. Κάθε χρόνο οι επισκέπτες μας αυξάνονται κατά μεγάλο αριθμό. Τα μηνύματα που δεχόμαστε φέτος  είναι πιο θετικά από το προσδοκώμενο. Όλα δείχνουν οτι θα ξεπεράσουμε κάθε προηγούμενο!

 

– Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ;

Ένα μεγάλο μέρος του κόσμου που μας στηρίζει είναι κυρίως από τη δυτική Μακεδονία. Ωστόσο, κάθε χρόνο και όλο και περισσότερο έρχονται άτομα από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Εχθές για παράδειγμα είχαμε μια επαφή με νέους από την Ιταλία, οι οποίοι έχουν σχεδιάσει ολόκληρο ταξίδι για να παρεβρεθούν αυτές τις ημέρες κοντά μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μας στηρίζουν και θα συνεχίσουν να το κάνουν.

 

– ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ;
Το Καστανόδασος είναι ένα από τα πιο γνωστά μέρη της περιοχής για την φυσική του ομορφιά. Η κατασκήνωση έχει αγαπηθεί πολύ τόσο από τους ίδιους τους κατασκηνωτές όσο και από εμάς και γι’ αυτό γίνεται μεγάλη προετοιμασία. Ο χώρος μας είναι οργανωμένος, καθώς οι κατασκηνωτές μας θα έχουν πρόσβαση σε βασικές παροχές (WC, ντουζιέρες, ρεύμα, νερό), και το camping ελεύθερο. Υπάρχει ένα εναλλακτικό πρόγραμμα με δραστηριότητες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, το οποίο θα χαρίσει όμορφες στιγμές σε όποιον αποφασίσει να το ακολουθήσει.

srtydrtsuyytrytr

– ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ Ή ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;
Κάθε χρόνο η οργάνωση στο σύνολό της προσπαθούμε να είναι καλύτερη από τις προηγούμενες. Η ανταπόκριση των τραγουδιστών στο κάλεσμά μας είναι πολύ θετική. Φυσικά θα υπάρχουν αλλαγές σε ό,τι είχαμε δει τα τρία προηγούμενα χρόνια και πολλές εκπλήξεις, τις οποίες δεν μπορούμε να μαρτυρήσουμε. Εξού και το σλόγκαν που χρησιμοποιούμε «Φέτος στο Καστανόδασος όλα θα είναι Αλλιώς…».

 

– ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΚΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ;
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι πολύ προσιτές για όλους. Υπάρχει η προπώληση, με την οποία μπορεί κάποιος να προμηθευτεί από τώρα το εισιτήριο του σε χαμηλότερη τιμή. Αξίζει τον κόπο και παρακινούμε όλο το κόσμο να επωφεληθεί από αυτήν την ευκαιρία.

 

– ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ;
Θα υπάρχουν δύο δωρεάν δρομολόγια λεωφορείων με αφετηρία το Δημαρχείο της Πτολεμαΐδας για τις συναυλίες (Παρασκευή 17/7, Σάββατο 18/7, Κυριακή 19/7) στις 8:15 και στις 9:00 με άφιξη στον χώρο του φεστιβάλ και επιστροφή μετά τη λήξη των συναυλιών.  

 

-ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ;
Υπάρχει η επίσημη σελίδα μας στο facebook: To Δάσος Αλλιώς | Καστανόδασος Εορδαίας, την οποία μπορεί να ακολουθήσει κάποιος για να μαθαίνει νέα μας, να ενημερώνεται, να συμμετέχει σε διαγωνισμούς και να δέχεται απαντήσεις σε οποιαδήποτε απορία έχει. Επίσης, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση todasosalliws@gmail.com

567dtguydftgy

Δείτε όλο το πρόγραμμα του 4ου Φεστιβάλ «Το Δάσος Αλλιώς» κάνοντας κλικ εδώ

Καραδημούλας Σάκης για το kozaniLife.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.