Έντονη αντίδραση του Δημάρχου Βοΐου για την απομάκρυνση της υπαλλήλου από το γραφείο ΔΟΥ στη Σιάτιστα



Την  έντονη αντίδρασή του για την απόφαση της Διεύθυνσης Δ.Ο.Υ. Κοζάνης σχετικά με  την απομάκρυνση της υπαλλήλου από το γραφείο εξυπηρέτησης φορολογουμένων (ΓΕΦ) Σιάτιστας και την επιστροφή της στην Υπηρεσία Δ.Ο.Υ. Κοζάνης εκφράζει ο Δήμαρχος Βοΐου Δημήτριος Λαμπρόπουλος.

Όπως, ανέφερε και σε επικοινωνία που είχε με την Διευθύντρια της Δ.Ο.Υ. Κοζάνης, ο Δήμαρχος Βοΐου, το Γραφείο εξυπηρέτησης φορολογουμένων στη Σιάτιστα εξυπηρετεί καθημερινά μεγάλο αριθμό πολιτών, φορέων και επιχειρήσεων, και δεν είναι εύκολο να εξυπηρετηθεί το κοινό  του Βοΐου από τον έναν και μοναδικό υπάλληλο του αντίστοιχου γραφείου στη Νεάπολη.

Ο κ. Λαμπρόπουλος εξέφρασε προσωπικά την αντίθεσή του στην Διευθύντρια της Δ.Ο.Υ. Κοζάνης σχετικά με την εν λόγω απόφασή της και δήλωσε ότι η Δημοτική Αρχή Βοΐου θα προχωρήσει άμεσα σε ενέργειες και σε προσωπική συνάντηση μαζί της προκειμένου να διευθετηθεί το θέμα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.