Συνάντηση για το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης στο Γραφείο του Δημάρχου



Συνάντηση για το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Μαΐου στο Γραφείο του Δημάρχου. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Κοζάνης, κ. Λευτέρης Ιωαννίδης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Κώστας Δεσποτίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής, κ. Σταύρος Γιαννακίδης, καθώς και οι κύριοι Γιώργος Κύρκος και Αγάπιος Γαβριηλίδης, Διοικητής και Υποδιοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας αντίστοιχα.
     
Συζητήθηκαν διάφορα  θέματα λειτουργίας του Μαμάτσειου Νοσοκομείου, καθώς και ζητήματα κτιριακών υποδομών, σχετικά με την αναμόρφωση και επέκτασή του.
    
Όπως επεσήμανε ο κ. Κύρκος, η λειτουργία του νοσοκομείου και η παροχή υπηρεσιών στους πολίτες δεν πρόκειται να υποβαθμιστούν, αλλά αντίθετα θα ενισχυθούν. Όσον αφορά στην αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών, έγινε λόγος για συγκεκριμένες πρωτοβουλίες που έχουν ήδη ληφθεί, ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες.
   
Ο Δήμαρχος κ. Ιωαννίδης και ο Αντιδήμαρχος κ. Δεσποτίδης εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους για την υπάρχουσα κατάσταση και τη λειτουργία του νοσοκομείου, ενώ ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε να δρομολογήσει τις απαραίτητες ενέργειες για την προώθηση του θέματος.
    
Υπογραμμίστηκε, επίσης, ότι θα πρέπει να δοθεί έμφαση στην επιλέξιμη βελτίωση και αναβάθμιση των υπαρχουσών υποδομών, ώστε το νέο νοσοκομείο να αναπτυχθεί τμηματικά, εξασφαλίζοντας καταρχάς τις βασικές κλινικές και τα απαραίτητα για την λειτουργία του τμήματα. Στόχος είναι να τεθούν οι βάσεις της υλοποίησης μιας πλήρους, βιώσιμης και λειτουργικής πρότασης για το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης. 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.