Επιτυχής συμμετοχή της Omega Airsoft Κοζάνης σε τουρνουά αεροσφαίρισης στον νομό Ηλείας



Με αμέτρητα χαμόγελα επέστρεψε η αποστολή του συλλόγου αεροσφαίρισης Κοζάνης “Ωμέγα” από το νομό Ηλείας όπου συμμετείχε στο εξαιρετικό σενάριο που οργάνωσε το τμήμα αεροσφαίρισης της Αθλητικής Ένωσης Λεχαινών(ΑΕΛΤΑ) και επίσης συμμετείχε η Λέσχη Αεροσφαίρισης Αχαϊας(ΛΑΑ).

Οι διαγωνιζόμενοι εκμεταλλεύτηκαν τον καλό καιρό όχι μόνο για να ξεδιπλώσουν την μαχητική τους δεινότητα αλλά και να γνωριστούν μεταξύ τους.Η οργάνωση ήταν δε,τέτοια,που όλοι είχαν χρόνο για να εκδράμουν και σε γειτονική παραλία(ελέω καιρού).Τα πειράγματα και η συντροφική διάθεση στο τέλος ήταν και το πραγματικό έπαθλο.

Ο πρόεδρος και το ΔΣ του Κοζανίτικου συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια τα μέλη που συμμετείχαν καθώς και την Λέσχη Αεροσφαίρισης Αχαϊας την ΑΕΛΤΑ και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της  κ.Αχιλλέα Καλαμπόκη όπως και όλους τους διαγωνιζόμενους που έκαναν με τον τρόπο τους πραγματικότητα για ακόμη μια φορά την βασικότερη αρχή της αεροσφαίρισης.

Ότι είμαστε όλοι μια οικογένεια.

Εις το επανιδείν αδέλφια,σας ευχαριστούμε!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.