Γραμματική Χριστίδου στο Παγκόσμιο – Με το βλέμμα στο όνειρο



Υπερηφάνεια είναι να παρακολουθείς Έλληνες αθλητές να μάχονται με το εθνόσημο στο στήθος.

Τιμή για εμάς και ιδιαίτερα για την πόλη μας που για άλλη μία φορά η αθλήτριά Γραμματική Χριστίδου θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TAEKWONDO Ανδρών-Γυναικών, το οποίο θα διεξαχθεί στην Ρωσία στην πόλη Chelyabinsk στις 12-18 Μαΐου.

Μετά απο την συμμετοχή της σε πολλές διοργανώσεις, αλλά και με την πολύ δυνατή προπόνηση που έχει κάνει τον τελευταίο διαστημα εντός και εκτός συνόρων,η αθλήτρια της ΕΟΡΔΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ είναι έτοιμη να επαναλάβει τον άθλο του Μεξικού το 2010 όπου είχε κατακτήσει την 3η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Νεανίδων. Η προετοιμασία της ολοκληρώθηκε στο σύγχρονο Προπονητικό Κέντρο της ΕΤΑΒΕ στην Θεσσαλονίκη,με τους προπονητές της Εθνικής Όμαδας και το επιστημονικό προσωπικό δίπλα της.

Όλοι ευχόμαστε η βαλίτσα της Γραμματικής Χριστίδου να είναι πιο βαριά στην επιστροφή και να φέρει μία διάκριση.
 
Καλή επιτυχία στην Γραμματική αλλά και σε όλα τα παιδιά της εθνικής ομάδας τα οποία πάλεψαν και θα παλέψουν σκληρά για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα όπως της αξίζει.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.