Ευχαριστήρια επιστολή για τις παραστάσεις της Ομάδας Θεάτρου Χ.αίρεται



Αγαπητοί φίλοι της Ομάδας Θεάτρου Χ•αίρεται,

με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους εσάς που στηρίξατε τη δράση μας «ΑΝΤΙΓΟΝΗ project» και συμβάλατε με κάθε δυνατό τρόπο στην επιτυχημένη διοργάνωση των έως τώρα παραστάσεων της ομάδας μας.

Πιο συγκεκριμένα, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε προσωπικά, για την αμέριστη συμπαράσταση εκ μέρους τους, τους εξής:

Τον κύριο Κώστα Κική, για την παραχώρηση του χώρου του εργοστασίου, όπου επιτράπηκε στην «Αντιγόνη» να αναδείξει το πιο εναλλακτικό πρόσωπό της, κατά τη διάρκεια δύο παραστάσεων, τις οποίες το φιλοθεάμον κοινό της Κοζάνης αγκάλιασε με απρόσμενη θέρμη.

Το Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης, το Συνεταιριστικό Βιβλιοπωλείο και την Οικολογική Κίνηση Κοζάνης, για την παραχώρηση καθισμάτων, ώστε να μπορέσουμε να καλύψουμε τις ανάγκες για τις κρατήσεις των θεατών των δύο παραστάσεων στο εργοστάσιο «ΚΙΚΗΣ», που αισίως ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Τον πρόεδρο των Αστικών γραμμών του ΚΤΕΛ Κοζάνης, κύριο Θεόδωρο Μιχαηλίδη, καθώς και τους εργαζομένους, για τη δωρεάν μετακίνηση μαθητών, φοιτητών αλλά και δημοτών οι οποίοι δεν διέθεταν μέσο μετακίνησης, ώστε να μεταβούν στην περιοχή Κασλά Κοζάνης, όπου βρίσκεται το εργοστάσιο «ΚΙΚΗΣ», προκειμένου να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις μας.

Την κυρία Μελίνα Ηλικίδου, Πρόεδρο, και την κυρία Ελένη Δημοπούλου, Διευθύντρια του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης για την ευρύτερη συνεργασία. Ευχαριστούμε επίσης τους υπαλλήλους του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., κυρίους Τάσο Διδασκάλου, Νίκο Λαβαντσιώτη και Τάκη Συνδουκά.

Τη Δρ. Βασιλική Βόντσα, πρώην περιφερειακή Διευθύντρια Α’ Βάθμιας και Β’ Βάθμιας εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, για την καθοριστική αρωγή της στο εκπαιδευτικό κομμάτι της παράστασης.

Τις διευθύνσεις των σχολείων που μέχρι στιγμής παρουσιάστηκε η «Αντιγόνη» και συγκεκριμένα των Γυμνασίων της Εράτυρας και της Νεάπολης, καθώς και του Λυκείου Βελβεντού. Ευχαριστούμε επίσης τους μαθητές/τριες και τους καθηγητές/τριες αυτών.  

Τα μέλη του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Αιανής «Η Πρόοδος» για τη φιλοξενία της παράστασης στην Αιανή.

Το Δ.Σ. της θεατρικής ομάδας «Βόρειο Πεδίο» για την παραχώρηση της Αίθουσας Τέχνης «Περίχωρον» στην Πτολεμαΐδα. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον κύριο Κώστα Μπαμπίλα, που ένθερμα υποστήριξε την υλοποίηση της παράστασης στην Πτολεμαΐδα.

Ευχαριστούμε, επίσης, θερμά το «Θεατροδρόμιο» Κοζάνης και ιδιαίτερα τον κύριο Γιώτη Βασιλειάδη, για τη συνεργασία, όχι μόνον στο πλαίσιο της παράστασης της «Αντιγόνης», αλλά καταρχήν στο πλαίσιο της δεύτερης παραγωγής μας, «Ο Όσκαρ και η κυρία με τα ροζ», που παρουσιάστηκε στην αίθουσα του «Θεατροδρομίου».

Όλους του δημοσιογράφους και τα Μ.Μ.Ε. που στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν τις δράσεις μας.

Τέλος ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές – συνεργάτες της ομάδας «Χ•αίρεται», οι οποίοι, ο καθένας από το δικό του μετερίζι, έβαλαν ένα μικρό η μεγαλύτερο λιθαράκι για το χτίσιμο, την πραγμάτωση και την εξέλιξη των 2 τελευταίων παραγωγών μας: Κατερίνα Αθανασιάδου, Κώστας Βρόντζος, Κωνσταντίνα Δινοβίτση, Δημήτρης Κακουλίδης, Γιώργος Κοζικόπουλος, Πηνελόπη Κολοβού, Δημήτρης Κουρμούλης, Χριστίνα Λάμπρου, Εύη Μιμίκου, Αργύρης Παπανικολάου, Ηλέκτρα Πορφύρη, Νικολέτα Σιδέρη, Νικολέτα Σιώμου, Ευριπίδης Τσατσιάδης, Γκανί Χάκα, Νίκος Χαλβατζής, Φωτεινή Χατζάρα, Παναγιώτης Χλιαράς.

Κυρίως, όμως, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας όλους τους θεατές που τίμησαν με την παρουσία τους κάθε προσπάθειά μας και παρακολούθησαν με αθρόα προσέλευση τις δύο νέες μας παραγωγές: «Αντιγόνη» και «Ο Όσκαρ και η κυρία με τα ροζ».

Στόχος της ομάδας Χ•αίρεται αποτελεί η περιοδεία των δύο νέων παραγωγών εντός και εκτός της Δυτικής Μακεδονίας, ώστε να μοιραστούμε με περισσότερους την εμπειρία της (εκ)παιδευτικής δημιουργίας, μέσω της θεατρικής μέθεξης.

Η Ομάδα Θεάτρου Χ•αίρεται υπόσχεται να συνεχίσει με την ίδια δυναμική τη θεατρική δράση της και εύχεται σε όλους καλή αντάμωση στην επόμενη παράσταση!

Με φιλικούς χαιρετισμούς και θερμές ευχαριστίες,

Χ•αίρεται
Ομάδα Θεάτρου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.