Γνωρίστε τα 3 δωμάτια του Escape Room «The Key» στη Βέροια!



Βαρέθηκες τους συμβατικούς τρόπους διασκέδασης ; Θέλεις να απολαύσεις μία ώρα απο την καθημερινότητά σου με τελείως διαφορετικό τρόπο;

Το The key είναι το νέο Escape room της Βέροιας. Ένα μοναδικό και ζωντανό παιχνίδι στο κέντρο της πόλης. Έλα με την παρέα σου και απόδρασε απο την καθημερινότητα, επιλέγοντας το δωμάτιο της επιλογής σου.

Πρόκειται για ένα διαδραστικό παιχνίδι βιωματικής απόδρασης από τρία διαφορετικά θεματικά δωμάτια.

Τα θεματικά δωμάτια είναι:

– Αρχαία Αίγυπτος
Οι βασιλείς της αρχαίας Αιγύπτου περνούσαν τα μηνύματά τους μέσω των ιερογλυφικών. Μπορείτε να τα αποκρυπτογραφήσετε? Ταξιδέψτε στο χωροχρόνο και μεταφερθείτε σε  έναν άλλο πολιτισμό! Ζήστε ζωντανά την απόδραση από ένα αρχαίο αιγυπτιακό δωμάτιο. Και να θυμάστε.. “Ο άνθρωπος φοβάται το χρόνο, αλλά ο χρόνος φοβάται τις πυραμίδες”.

– Murder scene
Η ταυτότητά σας? Ντετέκτιβ
Αποστολή σας? Η εξιχνίαση μιας δολοφονίας…
Ο χρόνος περνάει. Οι ύποπτοι αυξάνονται. Τα στοιχεία βρίσκονται καλά κρυμμένα. Κάθε λεπτό οδηγεί στη λύση του μυστηρίου. Θα προλάβετε να βρείτε το δολοφόνο πριν επιστρέψει στον τόπο του εγκλήματος ;

– Ο γύρος του κόσμου σε 60 λεπτά
Μια περιπέτεια ενάντια στο χρόνο μέσα από διαφορετικούς τόπους και πολιτισμούς! Κάθε τόπος διαφορετικός, κρύβοντας απρόοπτα και εκπλήξεις!
Τι έχει μεγαλύτερη αξία? Το ταξίδι ή ο τελικός προορισμός? Λύστε τους γρίφους και ανακαλύψτε τα μυστήρια που κρύβει η διαδρομή.
Θα προλάβετε να ολοκληρώσετε το ταξίδι σε μια ώρα?

Μάθετε περισσότερα για το Escape Room “The Key” στη Βέροια και κάντε την κράτησή σας, κάνοντας κλικ εδώ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.