Κατάθεση ερώτησης Ρ. Μακρή και Ε. Ουζουνίδου για την καταβολή ειδικού φόρου επί των τηλεοπτικών διαφημίσεων



Κατάθεση ερώτησης για την καταβολή ειδικού φόρου επί των τηλεοπτικών διαφημίσεων, από τους Βουλευτές του Σύριζα κ.κ Ιωάννη Σταθά, Ραχήλ Μακρή, Μιχάλη Κριστωτάκη και Ευγενίας Ουζουνίδου.

Ραχήλ Μακρή: «Οι πολίτες απαιτούν ισονομία στον διαμερισμό των οικονομικών βαρών»

Ο Αλέξης Τσίπρας ως πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων έχει δηλώσει την αναλήψη από το κράτους του ρυθμιστικού του ρόλου και τους επιδιωκόμενους από όλους μας στόχους, λέγοντας: «Δεν ερχόμαστε αντιμέτωποι με το θέμα των ΜΜΕ με όρους πολιτικούς, αλλά δημοσίου συμφέροντος»

Στο πλαίσιο αυτό η Βουλευτής Νομού Κοζάνης κα Ραχήλ Μακρή συνυπέγραψε με τους κ.κ Ιωάννη Σταθά, Μιχάλη Κριτσωτάκη και Ευγενία Ουζουνίδου την με αριθμό πρωτοκόλλου 2232/4-5-15 Ερώτηση  με θέμα “Καταβολή ειδικού φόρου επί των τηλεοπτικών διαφημίσεων”.

Είναι καιρός  η Ελληνική πολιτεία να απαλλαγεί από παθογένειες του παλαιοκομματισμού, όπου νομοθετικές διατάξεις ψηφίζονταν ως άλλοθι και δεν εφαρμόζονταν ποτέ από πράξεις ή παραλείψεις υπουργών που ήθελαν να θίξουν τον μηχανισμό προπαγανδιστικής προβολής των κομμάτων τους.

Καθίσταται αυτονόητο ότι όλοι οφείλουμε να συμβάλουμε προς την ενεργοποίηση της επιταγής για ισονομία όλων των Ελλήνων στην πράξη και την διερεύνηση υποθέσεων ηθελημένης ή μη κωλυσιεργίας στον διαμερισμό των οικονομικών βαρών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.