Επίσκεψη συμβούλων του συνδυασμού του Λάζαρου Μαλούτα στα Ηπειρώτικα



Ομάδα δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού της ΕΝΟΤΗΤΑΣ, επισκέφτηκε την Δευτέρα  την περιοχή Ηπειρώτικων στην Κοζάνη, όπου υλοποιείται το έργο της Ανάπλασης των Ηπειρώτικων και υπογειoποίηση των δικτύων τής ΔΕΗ και που αναμένεται να ολοκληρωθεί σε μερικούς μήνες.
    
Ένα έργο που ξεκίνησε το 2013 και βρίσκεται στο τέλος του, ένα έργο που το περίμενε χρόνια και χρόνια η γειτονιά, ένα έργο που πέρα από τα δεκάδες προβλήματα που λύνει συμβάλλει αποφασιστικά στην αισθητική αναβάθμιση της περιοχής και της πόλης. Ένα έργο που σύμβουλος της σημερινής Δημοτικής Αρχής το χαρακτήρισε ως……. παραπανίσιο ! ! ! ( και αυτό δημόσια , μέσα στο δημοτικό συμβούλιο ).
     
Και βέβαια η ομάδα της ΕΝΟΤΗΤΑΣ δεν μπορούσε να μην περάσει από τον παραδοσιακό φούρνο του Γιάννη Σιδέρη, το στέκι της γειτονιάς, εκεί όπου  καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου γινόταν …. κριτική και εποικοδομητικός διάλογος για την πορεία  των αναπλάσεων και την σκοπιμότητα η μη των παρεμβάσεων.
    
Οι δημοτικοί σύμβουλοι της ΕΝΟΤΗΤΑΣ στην περιοδεία τους στη γειτονιά και στην επαφή τους με τους κατοίκους εισέπραξαν την ικανοποίηση όλων για το έργο που υλοποιήθηκε και σύντομα ολοκληρώνεται αναμορφώνοντας όλη τη γειτονιά.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.