Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι ενημερωτικές και επιμορφωτικές συναντήσεις για τους υπαλλήλους της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου Βοΐου



Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι ενημερωτικές και επιμορφωτικές συναντήσεις για τους υπαλλήλους της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου Βοΐου που πραγματοποιήθηκαν το διήμερο 14 και 15 Μαϊου στο Δημαρχείο στη Σιάτιστα από την εταιρεία ATS.

Οι συγκεκριμένες ενημερωτικές συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν με πρωτοβουλία της Αντιδημάρχου Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Βοΐου κας Παπαδιώτη- Νταβατζή Γλυκερίας, με σκοπό την εκπαίδευση και ενημέρωση των υπαλλήλων στη διαχείριση των οικονομικών θεμάτων για την  καλύτερη λειτουργία του Δήμου.

Οι υπάλληλοι εξέφρασαν τις καλύτερες εντυπώσεις από την ενημέρωση που έλαβαν σχετικά με τη διαχείριση των εσόδων, αλλά και διαφόρων οικονομικών θεμάτων του Δήμου, μεταφέροντας στην Αντιδήμαρχο κα Παπαδιώτη τις ευχαριστίες τους και την επιθυμία τους να επαναλαμβάνονται αυτού του είδους οι εκπαιδευτικές συναντήσεις προς όφελος των εργαζομένων και του Δήμου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.